Halloweenfest

Mjau.

Brukar inte vara så duktig på det här med att skriva och hålla igång dagböcker och sådant. Få se om det är någon skillnad på att blogga. Tror inte det blir en så stor skillnad, jag lär väl hålla igång i en sisådär fyra dagar sen tröttnar jag :P Men men, det är ju så roligt att läsa andras bloggar. :P Någon gång ska man väl testa något nytt.


Igår så hade Sonja och Vivve halloweenfest, asroligt :) Jag såg asflum ut, med håret först rakt bakåt och sedan jättetuperat :P dessutom var det sprayat svart, fast det var bara luggen som blev svart, resten blev brunt. Men nu vet jag iaf att jag passar någorlunda i det, så jag och Lollo har pratat ihop oss om att färga håret mörkt. Men vi får se hur det blir, jag måste få tid och råd.
Jag typ ägde alla på limbo (eller inte, åkte ut typ först ). Men jag klarade mig väldigt långt, något jag inte brukar göra. Kan ha att göra med att jag tyckte att det var askul :) Om an tycker att ångot är roligt går det ofta bättre. Å andra sidan sänkte de lite i taget, det gjorde nog också stor skillnad.
Jag hade lite humörsvängningar kan man säga, för så var jag lite småirriterad när vi skulle göra iordning, sen så blev jag partyglad, sen så fick jag skrattattack och se nville jag bara snacka. Tur att det var många olika på festen, man kunde inte bara vara sig själv utan man kunde också vara som man ville.
Maten var asgod, speciellt min lasagne. Sonja, Viveka och Veronica hade bakat asmycket! Vi åt kanske baraen tredjedel av allting. Massor av bullar och muffins var kvar och en lasagne var kvar... Det som iaf tog slut var råttorna och marängspökena som Sonja och Viveka (?) hade gjort.

Nej, nu ska jag gå. Ska åka till mormor idag, så mamma ska hämta mig om en timme, då ska jag ha käkat och packat, jag har inte gjort något av det :P Hehe.
Blev inte så välskrivet med text oh grammatik, men aja :P Bättre lycka nästa gång.

Lev väl, simma lugnt, drunkna inte! Puss och kram /Matti