Hetta nej tack

Jag har kommit fram till att jag tycker inte om stekheta dagar.

Visst, värmen är jättetrevligt. Ett tag. Sen blir det kvavt, man har alltid för mycket kläder på sig (plus att jag har världens komplex över hur jag ser ut, så man kan inte ha vissa klädesplagg) och man blir allmänt seg. Men det värsta för min del är att man blir av med all vätska i kroppen, och måste dricka jättemycket vatten för att återställa balansen. Och jag som dricker dåligt på kalla dagar, dricker inte så mycket vatten som jag borde göra. Så det slutar alltid med att jag har världens huvudvärk på eftermiddagen/kvällen, vilket jag har just nu tack vare den sjukt varma dag det varit.

Så visst, värmen är jättetrevlig, men jag mår bäst vid 25 grader.

Sista veckan är alltid hemsk...

Hej hopp!

En vecka kvar av riktig skola, känns lite stress. Har spanskaprov imorgon, engelskan ska vara klar till måndag (och då ska vi ha hunnit göra en broschyr av den), geografiprov på tisdag (för att Eva är så beroende av prov), naturkunskap till någon gång nästa vecka, och svenskauppsats om Stolthet och fördom på fredagen. Och geografi till någon gång nästa vecka också, för att bli klara. Blä, det är tur att jag inte visste det här första gången jag gjorde en provplanering, jag hade gått under.

Glada nyheter när det gäller skolan, matte nationella hade jag ett starkt VG i, hade två VG-poäng och några MVGpoäng ifrån MVG. Engelska fick jag också MVG i, vilket jag är glad över. Fick en 10 på speaking, något jag verkligen inte hade väntat mig.

Fler glada nyheter? Hmm... Vi ska börja sätta igång Classe igen :D Han har tagit sig lite, så tänkte ta och klättra med honom idag eller imorgon, beroende på om jag hinner. Han är så söt, det ser ut som om han har ölmage men ingen rumpa. Ska fota honom tror jag, så folk kan se vad jag menar när jag säger att han gått ner jättemycket i vikt. Han ska väga över 500 kg, men väger 420. Så det är 80 kg som vi behöver få upp honom i, nästan en fjärdedel av hela hans vikt.



Min fina pojk <3

Kristi flygare

Har inte blivit så mycket bloggande för min del. Kan säga kort,

Fredags: Brännbollsturnering med USEK på Gärdet. Trots dåligt väder så hade alla topphumör, och vi var helt klart hetast av alla lag med knallgula t-shirtar med Järan Ridklubb-logan på ryggen, svarta byxor, banderas som det stod JRK på, fula solglasögon och två svarta sträck på kinderna. Det hela var ganska dåligt skött, man hade kunnat göra det mycket effektivare, men vi var glada ändå. Vi förlorade mot SRK och spelade lika mot Vallentuna, så vi gick tyvärr inte vidare. Efter det drog vi till donken, sen åkte vi hem. Jag packade och sen kom morfar och hämtade mig, för jag skulle vara där över helgen.

Lördag: Vi åkte över dagen till Linköping och firade Alexander, som fyllde elva år. Det var kul, lillebror Sebastian följde mig överallt eftersom jag är hans idol. Han är så gullig.

Söndag åkte jag hem och städade, sen på kvällen kom mormor och Marcus hem. Efter middagen gick jag och Malin ut och gick, det var jättemysigt. Hade inte träffat henne på evigheter, så det var kul :)

Det enda tråkiga är att jag har fått en inflammation eller något i senan i handleden, så jag ahr ont bnär jag böjer och belastar den. Förhoppningsvis går det över snart, men ska nog skippa att rida idag. Dessutom så har Sonja konsert, så jag ska gå på den, så inflammationen kom ganska lägligt kan man tycka :)

Nu ska jag göra n¨got annat, som ägna mgi åt skolan. Toodles!

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

Har inte blivit så mycket bloggande. Och det kommer inte bli mer idag. Har tre uppsatser som ska vara klara så snart som möjligt, gärna igår. En person är fullständigt dum i huvudet och håller på att förstöra som bara den för mig. Jag får diverse "kloka" råd hela tiden från folk som vet preeciiis om hur man tar hand om gamla hästar. Alla pikar att Classe är smal. Jag är jätteorolig för min pojk. Plus det som håller på att hända.

Så förlåt om jag inte är speciellt stöttande för er, men jag har absolut ingen energi att ta hand om er med, eller att vara en bra kompis för tillfället. Väx upp, ta tag i saken, gör något åt det har jag bara lust att skrika åt er. Sluta klaga, ni har många gånger VALT att hamna i de här situationerna. Lägg barndomen bakom er och börja uppför er som de på gränsen till vuxna vi ska vara.

Och till er andra som inte har förtjänat den här kritiken, förlåt. Men jag är så sönderstressad just nu så det finns inte.

Lillebror

Jag tror min bror har konspirationsplaner mot mig. Men han kan få ha det, han är ganska gullig.

Imorgon fyller han fjorton. Jösses, vad tiden går fort.

Pirate a dog

Ibland blir synonymer lite fel. Som förslag på borrow fick vi pirate. Fast pirate a dog låter liite fel.

Shirehäst någon?

Någon som vill köpa en shirehäst med mig? :) Har hittat en shire som jag har kärat ner mig i... <3

Glada valborgsfirare



Jag, bror, Sonja och kusin

Jag är omgiven av förvirrade personer

Marcus: Går du i samma klass som Oskar?
Sonja: Ja, känner du honom?
Marcus: Nej det gör jag inte, men nu var det inte han jag tänkte på utan det var Simon.
Sonja: Jag vet inte vem det är, hur ser han ut?
Marcus: Han är din pojkvän.

Klockren konversation mellan Sonja och min kära bror idag vid middagsbordet.