Blogg

Vet att jag inte har hunnit blogga något. Men eftersm det är sista riktiga veckan i skolan har det varit tokstressigt, och mitt upp i allting så var jag tvungen att rycka in och jobba tis-fre den här veckan. Nåja, var väl inte tvungen men vill ju, dels eftersom jag får pengar och dels för att jag vill att min chef inte ska tycka att jag aldrig ställer upp.

Mamma och pappa är i Paris nu, fusk. Jag vill också åka utomlands. Carolina har bjudit mig till spanien i juni eller juli, men det passar inte för mig :( Suck. Jag vill åka till spanien!

Nu ska jag gå till skolan, vi hörs sen :)

Saker avklarade

Sov 5 timmar inatt, skrev på mitt tal från tolv till tjugo i ett och sen skulle jag vakna klockan kvart över sex. Men nu kan jag kryssa för att kommunikationen och svenskan är klar, fem saker kvar att göra. Gud vad jag ser fram emot det, eller inte.


Kan ju säga iaf att jag är övertrött. Om dagen idag får jag berätta imorgon om jag orkar, jag måste sova. Vi var på grönan iaf, och det var jättekul :) Även om vi träffade en del skumma människor på tåget.


Nu ska jag sova, har jättemycket att göra imorgon. Imorgon är det avslutningsfest för spanjorerna, värsta tråkigt :( Jag vill inte att de ska åka hem! Jag har haft jätteroligt den här veckan, så här vill jag att mitt liv ska vara.

Nej, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon eller någon annan dag.


Tidsbrist nej tack (men jag har det ändå)

Herregud, det har varit några hektiska dagar och jag har typ inte hunnit blogga något. Jag ligger efter som fan i skolan, på svenskan är de nog ganska irriterade på mig att jag inte kommer kunna jobba något med grupparbetet. Men eftersom Carolina är här är hon min första prioritet. Och jag brukar alltid ställa upp och hjälpa till och göra allt. En gång tror jag att de överlever utan mig.

Jag är så less på skolan, jag har skitmycket som jag ska göra klart. Räknade ut idag att det var åtta saker som skulle göras. En är klar, sju kvar! Woho, inte.

Det är:
Multimedia (som skulle varit klar för två veckor sen, ajabaja)
Multimedia+samhälle
Engelska (klar!)
Kommunikation
Spanska
Historia
Matte
Svenska


Spanjorerna kommer lite olägligt (läs mycket), det tycker typ alla svenskarna. Nu ska ju allting in eftersom det är sommarlov om två veckor (herregud, vart tog tiden vägen?). Nu ska jag logga ut, ska skriva på mitt tal. Adíos amigos!


Carolina är här :)

Herregud, jag tror att jag aldrig har varit så nervös som jag var när vi väntade på att spanjorerna skulle landa och komma. Först så får jag ett sms från Camilla som säger att spanjorernas plan landat tidigare än vad vi trott, de kom 14.05 istället för 14.25 så då fick jag lite panik. Sen så står vi och väntar, och väntar, och väntar. Vi börjar gå igenom hela alfabetet backlänges, jag, Johanna, Catarina och Camilla, bara för att ha något att göra. Och så är vi toknervösa allihoppa.

Tillslut, ungefär fem i tre, kommer dem. Det blir ett stort kramkalas mellan alla, jag hälsar på typ hälften av alla spanjorerna (vilket är mer än vad jag trodde med tanke på att jag bara haft kontakt med typ två stycken sen vi åkte). Cristina hade klippt sig jättefint :) Det var nog det första jag tänkte på.

Att veta vem som var Carolina var inte så svårt, det var bara att kolla efter vem man inte kände igen av det här gänget. Och hon var jättetrevlig. Hon är inte så duktig på engelska så jag pratar spanska med henne och agerar som tolk åt övriga familjen. Det första vi gjorde när vi kom hem var att visa henne runt huset, sen gick vi ner till Rönninge och köpte sl kort till henne. Efter det gick vi förbi min gamla skola, och där träffade vi Malin. Sen gick vi till centrum bara för att visa hur löjligt litet det är, och efter det gick vi till slänggungan och gungade lite. Sen gick Malin hem, vi gick hem och åt stuvade makaroner och köttbullar och åkte sen till stallet :) Classe var en tönt som vanligt, men hon höll med om att han är väldigt fin :)

Sen beställde vi pizza och försökte sätta på en film på spanska, vilket inte gick så bra. Det är väldigt svårt att hitta en film med spansk text eller spanskt dubbat tal, allting är på danska, turkiska eller tjeckiska men inte spanska! Varför är det så? Tillslut hittade vi pelikanfallet som var både dubbat och med text, så vi valde att se på den dubbat med svensk text, alla glada. Men vi har inte sett klart filmen, vi konstaterade att vi var jättetrötta så vi stängde av och Carolina gick för att duscha. Jag tänkte passa på att göra lite skolarbete under tiden. Men nu har hon hoppat ur duschen, men jag funderar ändå på att skjuta upp det till imorgon annars kommer mitt hår bli kaos. Å andra sidan kan det bli ganska kul, knullrufs ftw liksom :P Haha. Men jag är jättetrött, så jag tror att jag tar och skiter i det.

Nu ska jag göra något vettigt ett tag, antagligen sova :P Vi hörs!

Fredag imorgon :D

Imorgon kommer spanjorerna hit :D Det ska bli värsta kul. Nu har jag bara ett problem. I början hade jag inga idéer på vad jag skulle göra på familjedagen, nu har jag massor. Shit. Nåja, hon får väl bestämma lite också ;) Haha.

Och Andreas, du ska få igen för den där kommentaren sen. Hämnden kommer, jag lovar ;)

Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen lillebror!
Och kusin som fyllde år förra veckan, grattis :)

bror och kusin

Välkommen till tonåren pojkar :)

Teoriprovet

Som jag sa, så har jag haft några dagar med motgång. Men det känns som om det håller på att vända nu.

JAG HAR KLARAT TEORIPROVET TILL MC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR HELT SJUUUKT. Nu har jag bara uppkörningen kvar :D Woho, watch out, here I come. :D

Jag gjorde provet först i fredags, men då kuggade jag (hade tre fel för mycket, det var evil) så jag råpluggade hela helgen, på söndagen från tio på morgonen till elva på kvällen. Fast då pausade jag några gånger, sammanlagt tre - fyra timmar tror jag, och då är lunch och middag inräknad. Och sen på måndagen gjorde jag provet igen, och jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Jag trodde jag skulle börja gråta innan. När jag gick in i salen märkte jag inte ens att pappa ställde sig bredvid mig, jag var så fokuserad (eller ofokuserad, vilket man nu helst vill). När sen provet gick igång fick jag lite panik, för ett flertal av frågorna hade jag haft första gången jag skrev, men jag hade inte hittat svaret sen dess, så jag visste fortfarande inte. "Men det är lugnt", tänkte jag, "jag markerar de frågor som jag inte kan och så går jag tillbaka och kollar". Man fick ju ha tolv fel, så om det var tio jag var osäker på så var det ju lugnt. Men när jag var klar och tittade på översikten så hade jag markerat arton frågor. ARTON?! Då fick jag lite panik. Jag gick igenom provet igen och ändrade på två frågor, och sen avslutade jag provet. Jag har aldrig varit så nervös på länge tror jag. Man får ju reda på en gång hur många rätt man hade. Och jag vågade tro mina ögon när det stod GODKÄND på sidan. Jag hade 54 rätt, gränsen gick på 52. Herregud vad lättad jag blev. Jag gick på moln ut till pappa, det första jag sa var "54". Herregud.

Nu måste jag plugga mer skola, ligger efter jättemycket med det. Stackars Harry, vi jobbar på ett grupparbete tillsammans men jag kommer inte att vara i skolan så mycket de gånger vi ska jobba med det eftersom spanjorerna kommer hit på fredag.

Äntligen säger jag bara :D Fast min spanjorska kommer inte :( Har ingen aning om varför. Jag smsade henne, men hon svarade inte. Istället kommer någon annan tjej som jag inte har någon aning om vem det är. Men det blir nog bra ändå, även om jag hade velat ha Noelia här. Carolina ska vara trevlig enligt Christina, en annan spanjorska. Och jag litar på Christina, det var henne och Noelia som jag såg fram emot att träffa mest. Nåja.

Nu SKA jag gå :P Ska träffa Sonja på pendeltåget snart, så ska plugga lite innan det.

Chao!

Motström

Nej, jag har inte uppdaterat så jättemycket på sista tiden, men sen torsdags har saker bara gått emot mig, så jag är en stubintråd på vippen att bli tänd just nu. Orkar inte utvecka mer nu, ni får höra mina snyfthistorier en annan gång.

Jag saknar dig.

Även om jag kan tro att jag är över dig, så är jag inte det. Det räcker med att jag får höra en mening om hur du har det, så hugger det till i hjärtat. Sommaren med dig var bland de bästa i mitt liv. Jag skulle ge vad som helst för att ha dig tillbaka i mitt liv igen. Vad som helst. När det kommer till dig så tänker jag med hjärtat, inte hjärnan. Jag vet att det bästa för mig är att inte ha dig, men hjärtat skriker att det bästa för oss båda vore om vi var tillsammans igen. Och jag vet att om det här pågår mycket längre kommer jag se till att det blir vi, på ett eller annat sätt. Vi hörde ihop, vi hör ihop.

Jag saknar dig.

Fan också

Någon som har en ryggrad över som jag skulle kunna få? För jag behöver lära mig att stå på mig.

Valborg

Valborg var urmysig. Jag var med Sonja och Ullis. Först var vi hemma hos mig och lagade mat, ost och skinkfylld kyckling med potatisgratäng, mums. Efterrätt var chokladkolapaj (of course) men den blev misslyckad så den nämner vi inte. För att hitta en brasa iår (något vi misslyckades med förra året) så gick vi till fågelsången. Där träffade vi en massa människor som vi kände, så det var kul. Bäst var Nille, som ville att Sonja skulle ge honom "en sista", haha :)

Sen gick vi hem till mig igen, såg på "10 orsaker att hata dig", igen :) Det är typ världens bästa film. Klart tips till alla som vill se en bra film.
Efter filmen gick Sonja hem, men Ullis sov över hos mig. Jag drömde helt cp grejer igen, som vanligt. Ni vill inte veta, Ullis höll på att skratta ihjäl sig åt mig när jag berättade. Låt mig säga såhär, namnet Tessie kommer jag inte se på på samma sätt. Eller Serena, även om hon inte "dök upp" i min dröm förrän i slutet.

Medan vi väntade på att Ullis föräldrar skulle svara kollade vi på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", och nej, jag hade inte sett den förut. Men den var riktigt bra faktiskt, även om jag inte gillade slutet. Även om jag visste hur den skulle sluta tycker jag att filmen borde haft ett något originellare slut, med tanke på att handlinge var originellt gjort. Nåja. Efter filmen kom Ullis mamma och hämtade henne, och därmed var mitt valborgsfirande slut. Och resten av dagen spenderade jag med att inte göra något vettigt. Man kan inte göra något vettigt jämnt.