Sweeney Todd

There's a hole in the world like a great black pit
And it's filled with people who are filled with shit
And the vermin of the world inhabit it
But not for long!

They all deserve to die
Tell you why, Mrs. Lovett
Tell you why
Because in all of the whole human race, Mrs. Lovett
There two kinds of men
And only two
There's the one staying put in his proper place
And the one with his foot in the other one's face
Look at me, Mrs. Lovett
Look at you
Though we all deserve to die
Even you, Mrs. lovett
Even I

Because the lives of the wicked should be, made brief!
For the rest of us, death will be a relief
We all deserve to die!


Denise :)

Jag träffade Denise iaf, även om det blev ganska sent. Efter en del krångel med telefoner, så mötte jag henne vid min gamla skola klockan halv tio. Vi satt i mitt rum och pratade om livet, min nya klass, killar (och att de ständigt är ett problem) och svartsjuka. Det roliga var att när man repeterade en del repliker från ett förhållande, börjande den andra skratta och säga: "Jag känner igen det där!" Man har alltid kul med Nisen :) <3

Nu ska jag sova, ska jobba imorgon med. Sen kommer Alexis och Andreas över på kvällen, det blir skoj :)

Puss och kram

Morbror Lasse

Min morbror (eller, ja. Vi är typ släkt) är bland de knasigaste människor jag känner. Och han är ännu knasigare i telefon. Han ringde nyss och ville prata med min pappa. Men jag sa att de inte är hemma ännu (vilket de inte är). Då påstod han att jag ljög när jag tidigare pratade med hans fru Carina och sa att de skulle vara hemma snart. Jag påstod att det fortfarande var snart, men han sa att klockan hade blivit sen. Det kunde jag hålla med om, och han sa att jag inte kunde klockan. Jag sa att jag följde tonårsklockan, och enligt den var klockan hela tiden snart. Så det så.

Som sagt, man kan ha riktigt knasiga konversationer med morbror Lasse :)

Dumma blogg

Känns som om saker och ting tycker om att retas med mig just nu. Skrev förra blogginlägget igår, men av någon anledning ville det inte spara sig. Dumma.

Idag så har jag jobbat, inte så mycket spännande hände. Innan jag åkte till jobbet ringde Denise och frågade om vi skulle ses idag :D Jag blev jätteglad, har inte träffat henne på jättelänge. Vi bestämde att jag skulle ringa henne när jag slutade. När jag sen slutade var hon på väg hem från stan, så hon skulle ringa mig när hon kom hem.

Hemma har jag inte gjort så mycket. Har städat lite på rummet, tvättat en omgång och oljat in ett träns. Funderar på att ge mig på något mer, har ett ryck just nu, men jag kan inte komma på något. Det är lite sjukt, när det gäller lite off saker som att städa linneskåp kan jag hålla på hur länge som helst, men när det gäller något som verkligen behövs, exempelvis mitt rum, så orkar jag bara inte. Herregud. Undrar hur min lägenhet kommer att se ut när jag flyttar hemifrån, haha.

Jag kom på något jättesmart som jag skulle skriva, men jag glömde bort det. Just my luck. Nej, nu tror jag att jag ska ta och göra något vettigt. Medicinskåpet kanske behöver städas ;)

Puss och kram!

Hemma igen

Nu är vi hemma igen. I lördags åkte vi hem till mormor i linköping och var där i två dagar. OCh jag måste bara få skryta, fredag kväll står jag och sorterar vårat linneskåp i fem timmar, morgonen därpå tre timmar. Resultatet? Ett mycket välsorterat linneskåp med prydligt ihopvikta lakan och påslakan, och snyggt strykta och vikta örngott. Min personliga insikt? Jag har verkligen inget liv om jag klockan nio en fredagkväll ställer mig och viker lakan. Nåja. Det var väl kul på sitt sätt, och man känner sig verkligen stolt när man är klar.

Hemma hos mormor var det väl ungefärligen som vanligt. Jag och Marcus kollade på halva filmen It på vägen dit, ni vet, filmen som är baserad på Stephen Kings roman. Och den var skum, såg klart den idag. Mer om den senare. Igår kom också mammas bror och hans familj över, däribland min favoritkusin Sebastian. Hans storebror Alexander hade fått en kamera som han gick runt och fotade alla med, som tur är hade han ingen film i annars skulle jag inte blivit så lycklig. Sebastian och jag spelade Yatzie efter maten (ungen går och slår mig med 62 poäng, morr) och sen la vi pussel. Vilket var ganska spännande eftersom vi hittade tre bitar som hörde till pussel nr 1 i pussel nummer 2. Iaf, jag insåg att jag skulle vilja prova att lägga ett 1000-bitars pussel. Det skulle vara coolt :)

På hemvägen stannade vi förbi hos pappas bror och hans familj. Jag, Cilla (Pelles fru) och Tilda åkte till stallet efter att ha tittat på deras nyfödda kalvar, som var jättesöta.
Och lite rolig fakta för er som bryr er, Tilda är min enda tjejkusin (om man inte räknar Moa, som är ingift. Lång historia). Vi har nästan samma namn (Tilda, Matilda) våra bröder heter samma sak (Karl, Karl, även om det är marcus mellannamn) och vi har båda gamla häster (Classe är 25, och Frillan, hennes ponny, är 26). Det roliga är att hennes ponny också är jättepigg och fräsch. Jag fick prova på att rida henne idag, och det var jätteskoj :) Hon var jättemjuk att sitta på, ganska pigg visserligen men dt kändes ändå som att det var kontrollerbart. Fick prova att hoppa lite också, och det tyckte hon var jättekul :) Jag orkade hålla henne i trav ganska länge, men Tilda som är liten och jättelätt måste hålla i sig och hänga med, för hoppning är jättekul tycker Frillan. Det går inte att gissa att hon fyller 26 i år när man ser henne :)

Itfilmen var ganska skum. För det första var den inte så läskig (sen är den ifs ganska gammal, och jag tror att om man ser den på en liten skärm och med bara en hörlur så blir den inte så läskig), den hade ganska skum handling och "skurken" var för osannolik att den kunde göra allt som den gjorde. Nåja, den höll mig och Marcus sysselsatt under bilresan dit och hem, och dt är det viktigaste.

Hur stallet var skriver jag imorgon, måste sova nu. Ska jobba imorgon :) Puss och kram!

Dumma simkort

Mitt simkort till telefonen krånglar. Telefonen säger bara att simkortet inte kan registeras och en massa annat jobbigt. På grund av detta kunde jag inte höra av mig till Sonja, Linnéa och Denise (om hon skulle med) och bestämma hur vi skulle göra idag. Det gjorde mig ledsen, jag hade sett fram emot en eftermiddag med dem :(
Så nu ska vi beställa ett nytt simkort till mig, tills dess är jag utan mobil. Vill ni något får ni ringa på hemtelefonen. Har ni inte numret? Jobbigt ;) Då får ni fråga snällt :)

Nu ska jag sova, godnatt!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var ju...?

Igår började det snöa. Jättemycket. När jag lämnade skolan var det snöblandat regn, vid stationen började det snöa, när jag kom till rönninge var det ett täcke på marken, och när jag gick hem var det stora flingor. När jag kom hem gick jag in, var inne max två minuter och gick ut med hund sen. Vad ser jag? Jo, mina spår som jag gjort när jag gick var nästan borta. Först tänkte jag skriva ett hatinlägg mot snön, men när jag var ute med Bettan och lekte med henne tyckte jag att det var ganska kul. Idag har lite av tjusningen försvunnit, eftersom det är slask överallt och blött. Blä på det.

Nu borde jag egentligen sitta och plugga spanska och förbereda min svenskaredovisning som jag har imorgon. Ville bara skriva något här för att förbereda mig mentalt. Eller något, haha.

För övrigt, om ni är intresserade, det är en nedräkning till skolavslutningen till höger, ovanför min profilbild :D Inte mycket kvar nu, egentligen.

Puss och kram!

Tråk på lektionen

Jag är trött. Och uttråkad. Jag har inget vettigt att göra, annat än att vänta på att resten av min klass ska bli klara så att jag kan fortsätta jobba. Och det är inte spännande till middag heller. Nåja.

Helgen var ganska spännande för att vara jag. På lördagen jobbade jag med Bea, även om de första två timmarna var kaos och knas. Men sen så gick det bra, vi var klara efter sammanlagt fyra timmar, och då gick vi och käkade. Vi gick till något jättemysigt ställe som hette Subway, man får bestämma hur man vill ha sin macka med bröd, pålägg, sallad, dressing och om man vill ha dricka och kaka/chips med. Jättemysigt :) Sen på kvällen skulle familjen hem till min låtsasmoster med familj och äta och se på melodifestivalen. Jag åkte direkt dit eftersom jag varit i Huddinge och de bor i Tullinge, men det var bara kusin Andreas där så jag umgicks med honom. Vi tittade på Björn Gustafsson på youtube :)

Och Lilleskutt vann inte melodifestivalen :D Om Amy Diamond hade vunnit hade inte jag varit svensk längre, det är en sak som är säker. Hon ser ut som Lilleskutt och hon kom i otakt till dansarna. Det tyckte jag var kul ^^ Charlotte Perrelli var ganska söt, men jag tyckte om tvillingarna som sjöng "Just a minute", Nordman och Christer Sjögren, för hans nummer var så knas :)

På söndagen var jag på usekmöte först i stallet, sen så tränade jag och Sonja :) Vi körde dansmatta och badade jacuzzi efter det, mysmys. När man ligger i ett jacuzzibadkar så kommer man på massvis med bra idéer över saker man kan göra. Dessvärre kommer man inte ihåg dem efteråt, men man kan inte få allt antar jag :)

Nu ska jag smurfa vidare och se vad jag kan hitta på. Puss och kram!

Poison Oak

The end of the paralyses
I was a statuette
Now I'm drunk as hell on a piano bench
And when I press the keys
It all gets reversed
The sound of loneliness makes me happier

Jahapp

Ville bara påpeka en sak som ytterligare visar vilken dålig dag jag hade igår. När jag låg i sängen kom jag på ytterligare tre saker som förpestat min dag. Jag fick jätteont i nacken när jag låg hemma i sängen (vilket jag fortfarande har), en sak som jag inte pratar om här och en sak som jag glömt. Jiihaa.

Idag så går det väl ganska bra. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har fått värsta temperamentet. Och jag låter det gå ut mycket mer än vad jag brukar. Tydligen står det "jag är dum i huvudet" i pannan på mig, eftersom mina föräldrar känner att de måste förklara samma sak för mig 50 gånger. Jag menar, eftersom jag uppenbarligen inte fattat de tidigare 49 gångerna tar de det en gång till. Ta frukosten till exempel. Jag tog ett glas med min egna oboy och mackor. Jag VET att det inte är bra att äta fett + kolhydrater, att man ska äta antingen eller. Men eftersom vi bara har fet mjölk hemma och jag inte hade tid att göra något annat till frukost fick jag blanda. Men eftersom pappa inte fattade att jag VALDE så kände han att han behövde förklara för mig återigen varför det inte är bra. Jag blev jättearg, ni vill nog inte veta vad jag sa.

I skolan gick det lite bättre. Fick VG i kommunikationsredovisningen, på papperet stod det VG- men eftersom hon inte sa något så låtsades jag inte om det. Jag pratade ganska fort, men det brukar jag göra när jag redovisar så jag får tänka på det till nästa gång. Ska redovisa svenskan på onsdag, så jag får en ny chans då.

På multimedian är jag för en gångs skull klar i tid, så jag är glad :) Och det är bara jag och Harry som är klara, så jag sitter och glassar. Nu ska jag hitta på något meningsfullt att göra, vi hörs sen.

Puss och kram!

Swanheart

Den här låten började spela på min mp3, och jag blev så lycklig. Har inte lyssnat på den på jättelänge.
Kursiva delen är min favoritdel.


All those beautiful people
I want to have them
I want to have them all
All those porcelain models
If only I could make them fall

Be my heart a well of love
Flowing free so far above

A wintry eve
Once upon a tale
An Ugly Duckling
Lost in a verse
Of a sparrows carol
Dreaming the stars

Be my heart a well of love
Flowing free so far above

In my world
Love is for poets
Never the famous balcony scene
Just a dying faith
On the heaven's gate

Crystal pond awaits the lorn
Tonight another morn for the lonely one is born


Inte min dag

Idag var helt klart inte min dag. Först höll jag på att försova mig, blev jätteirriterad på att mamma inte hängde med i mina det-måste-gå-fort-planer och var tvungen att be om skjuts till stationen. På stationen träffade jag Ida, vilket ifs var jättekul, men våran konversation var ganska stel, eftersom man inte kan säga allt man vill säga på ett tåg fullt av folk. Ida, om du läser det här, förlåt om jag var kort mot dig. Det var inte meningen.
På gympan så var vårat omklädningsrum låst, igen, så jag gick bort till tian istället. Sen på gympan skulle vi spela innebandy. Allt gick jättebra, med mina mått mätt, tills jag och Jonas frontalkrockade och jag smällde i golvet med huvudet först. Som tur var svällde inget upp, men jag fick en sorts blodblåsa på läppen. Som tur var syntes den inte så mycket. Jonas bad om ursäkt, och jag fick en kram till och med, så han var jättegullig. Om jag ska frontalkrocka med någon så föredrar jag Jonas, de flesta killar skulle nöja sig med ett "hur gick det" och på svaret "bra" skulle de dragit därifrån på en gång, men han hängde kvar och frågade om det var säkert och gav mig en kram innan vi fortsatte spela.

På matten sen så när mattelärararen skulle prata med matte b-gruppen, pratade hon med killarna enbart och förklarade allt för dem, och hon frågade inte mig en enda sak trots att jag satt i bänken bakom. Jag fattade ingenting, men hon frågade aldrig mig hur det gick för mig.
På engelskan började jag få en huvudvärk och orkade inte koncentrera mig alls. Huvudvärken försvann aldrig, utan hängde kvar hela dagen. Fortfarande nu (klockan nio på kvällen) så har jag den, trots två alvedon tidigare idag. När jag kom hem från skolan hade jag jätteont i huvudet, så jag bad Marcus ta ut Bettan när han kom hem en kvart efter mig. Jag var rädd för att jag hade fått en hjärnskakning igen, och jag har inte tid med det just nu, så jag ville ta det lugnt idag. Men han började dryga sig istället, och fråga vad jag hade för symptom, hur starka de var och hur länge jag haft dem. När jag sa att jag hade huvudvärk sa han bara "ja, men då är en promenad precis vad du behöver" asdrygt och gick upp. Jag blev tokförbannad, jävla svin. Efter det ringde jag mamma (inte för att skvallra, utan för att jag var orolig för att jag kunde ha fått en hjärnskakning igen) så frågade hon om marcus var hemma, och sa att det var självklart att marcus skulle ta ut henne. Hon ville prata med marcus, men han verkade ha bosatt sig på toaletten så hon skulle prata med honom när hon åkte hem istället, vilket hon skulle göra så fort hon kunde. Jag insåg att Marcus inte skulle gå ut med bettan så jag gjorde det, och när marcus sen frågade om jag gått ut med henne svarade jag: "ja, hon skulle ju nte kommit ut annars." "Alldeles riktigt" svarade marcus asdrygt och satte sig vid pappas dator. WTF?! Jävla idiot, jag blev jättearg på honom. Hur kan han vara så jävla lat att han inte orkar gå ett pepsivarv med vår hund, om han inte hjälper till kan inte vi ha kvar bettan.

Jo, en sak till som inte går min väg. Mina hörlurar gick sönder när jag kom hem idag. Jippie, precis vad som saknades. Not.

En sak har iaf gått min väg idag ,och det är att jag har blivit klar med att byta filformat på all min musik, så nu har jag 2000 låtar på ca 3 gb istället för 1000 på 6 gb :D

Nu ska jag plugga på ett ekonomiprov som vi har imorgon, men med huvudvärk går det inte så bra att koncentrera sig. Wish me luck.

Euhm...

Lunch idag var... spännande, så att säga. Låt oss säga så här, jag fick reda på en hel del som jag inte är säker på att jag ville veta riktigt än. Och alla romantiserade drömmar man haft om det krossades av verkligheten. Nåja, det ska tydligen bli bättre med tiden. Låt oss hoppas att det stämmer.

Tråk :)

Vilken figur från Nalle Puh är du mest lik?

Nalle Puh
[ ] du älskar honung
[X] du äger en röd tröja.
[X] du gillar fågelkvitter
[/] du är ganska glupsk
[x] du tänker mycket.
[x] du är mycket generös
[X] du är för det mesta glad.

Resultat: 5.5

Nasse
[ ] du är för det mesta rädd.
[x] du är ensam för det mesta
[/] du är mycket lugn
[X] du är snäll .
[ ] du älskar rosa
[x] du gillar picknickar med bästavännen
[/] du stannar helst hemma

Resultat: 4

Kanin
[/] du blir lätt tjurig
[/] du är den ordningsamma i gänget,
[X] gillar tebjudningar
[ ] älskar grönsaker.
[/] låtsas du kan allt fast du vet lite.
[x] blir galen på insekter.
[/] du är noggrann.

Resultat: 4

Tiger
[/] är väldigt vild.
[x] gillar äventyr.
[ ] älskar att hoppa.
[ ] du älskar ränder.
[/] du är självsäker & modig
[ ] du vet inte så mycket om din familj.
[x] gillar göra roliga ljud.

Resultat: 3

Ior
[/] Du tror att ingen bryr sig om dig
[/] du är rätt nedstämd. (nu)
[x] du hjälper gärna dina vänner.
[ ] ditt hus går jämt sönder.
[x] du tänker sorgsna tankar.
[ ] du känner dig ensam
[X] du är inte så självsäker

Resultat: 4


Ru
[/] du är väldigt liten
[/] du känner dig stor
[x] du har en kompis du ser upp till
[X] du är för det mesta pigg & glad.
[x] du är envis.
[/] du gör som du vill.
[X] du vill ut på äventyr

Resultat: 5.5

Jag är mest lik: Nalle Puh och Ru. Jag vill vara Ior, han är coolast ju :(

Händelserik helg

Eller inte. Jag har inget för mig, har hängt hemma hela helgen. Ingen som känner dför att dra med mig på äventyr nästa helg? Men inte på lördagen på dagen, för då ska jag jobba :D På Beas jobb, ska hänga med och lära mig :D Katching!

Okej, det här blev ju jättemeningsfullt. Jag tror att jag tar och slutar istället för att svamla runt. Hejdå.

Snälla, sluta

Snälla, sluta. Du gör det hela bara värre än vad det är. Han försöker, men eftersom du bara bryr dig om den andra, så är han med mig mer. Sluta lägga dig i, du har inte en aning om vad som försigår, hur saker och ting fungerar i min värld. Sluta klaga, allt kan inte handla om dig och din favorit. Bara för att du gör en del, innebär inte att du är delaktig. Bara för att du har varit med två gånger, innebär inte att du är engagerad. Sluta avbryta mig, då är det klart att du får fel idé. Sluta. Bara sluta. Det kommer aldrig att fungera annars.

Apocalypto

Jag vet inte vad det är med folk och den filmen. Alla verkar dyrka marken den går på (ursäkta uttrycket). Personligen tycker jag att den är bland de sämsta filmer som någonsin gjorts, den är så overklig och ogenomtänkt så jag blir tokig. Och känner man mig, vet man att jag inte är rädd för att tala om min åsikt, HÖGT.
Den filmen kom återigen på tal idag i skolan, Mariana tyckte att den var jättebra, men jag tyckte den var jättedålig. Moe skrattade lite åt mina argument, och Mariana tyckte jag har kass filmsmak. Bara för att jag inte blir swept off my feet av en film som är tokorealistisk. Ingen normal människa klarar att gå igenom allt som han gör, och ännu mindre om han är skadad.

I en annan dimension är jag iaf bäst

Jag: Haha, jag är bättre än dig.
Tobias: Ja.
Jag: Va?! Ska du inte säga emot?
Tobias: Det kan jag ju inte, du hade ju bättre än mig på matteprovet.
Jag: Ja, men...

Lite senare

Mattelärarn: Har du fixat din miniräknare?
Jag: Nej, jag har glömt bort det.
Mattelärarn: Får jag titta på den?
Jag ger honom miniräknarn.
Joar: Men den visar error om man gör så, det kanske funkar om man trycker där...
Mattelärarn: Det är det man ska göra, men den visar fel dimension.
Tobias: Haha, Matilda lever i en annan dimension. Då är jag bäst iaf!


Haha :)

Jag har hört att du är sötast i stan
 
Ska vi blanda oboy?

Hmm

En tanke slog mig precis. Tänk om man är en 50-åring, som fortfarande är okysst och oskuld? Hjälp. Måtte det inte hända mig.


Ja, klockan tio i elva får man lite knasiga idéer.

Svenska hjärtan

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa någon som behandlar oss väl
kysser mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
skitsnack ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Yuck!

Till middag åt vi idag något som skulle vara gulaschsoppa och ostkaka till efterrätt. Gulaschsoppan var helt okej, men ostkakan var bland det vidrigaste jag någonsin ätit. Möjligtvis att jag skulle tvinga min värsta fiende att äta det, det är iaf inget jag skulle låta någon av mina vänner äta. Inte ens med massvis av grädde och sylt gick det bra. Nej, det var verkligen inget gott. Nu kommer jag säkert att drömma mardrömmar om ostkaka bara för det.

Dagens fråga :)

If you could be anyone,
Who would you be now?
I'm asking you to please think of an answer
and you can't say yourself oh yeahh

Okej, min fråga till dig idag blir, om du fick vara vem du ville, vem skulle du vara då?

Jag tänker inte svara förän jag har fått minst tre svar! :D Haha. Så om du nu är intresserad av att veta vem jag skulle vara, så svara då ;)

Friends will be friends

It's not easy love but you've got friends you can trust
Friends will be friends
When you're in need of love they give you care and attention
Friends will be friends When you're through with life and all hope is lost
Hold out your hands cos friends will be friends right till the end.


Framförallt till Bea och Sonja, som fortsätter att finnas hos mig trots att jag många gånger gör bort mig, klantar till det eller glömmer bort. Bea förgyller min vardag och Sonja min fritid. Utan er, ingen jag.

Du vet att du lever på 2000-talet när du...

Ser en film som du har på video, känner igen en av skådisarna i filmen och går till datorn när filmen när slut för att söka på vem skådespelaren är, isället för att sitta kvar och titta på eftertexterna.

Jag och Hanna i ett nötskal.

Sportlovet

Okej, jag bloggade inget vettigt under sportovet, så jag kan ta en snabbgenomgång.

Lördag: Pappa och Marcus åkte till farmor på lördagen, så jag och mamma var hemma. Först städade vi lite, sen åkte vi till stallet och kollade på när Linéa och Classe tävlade i hoppning (gick jättebra, Classe är världens bästa :D) sen så gick vi på bio och såg PS I love you. Jättesöt film, har nog aldrig gråtit så mycket under en och samma film. Det roliga var att efter filmen såg man flera tjejer/kvinnor som var alldeles blanka i ögonen.

Söndag: Slappardag. Städade klart badrumsskåpet, pratade med Sonja i typ 1½ timme :)

Måndag: Åkte hem til morfar och pluggade matte, efter det så var det dags att åka till stallet :)

Tisdag: Åkte in till stan och mötte mormor, sen gick vi på bokrean. Frida kom in till stan och höll oss sällskap en stund :) Tjejkväll med Sonja på kvällen, med bastu, ansiktsmasker, hårinpackning och film.

Onsdag: Följde med Bea till hennes jobb på Huddinge Sjukhus :) Det var skoj att se hur hon jobbade.

Torsdag: Träffade Sandra och åkte in till stan för att gå på bokrean (igen). Åkte sen hem till morfar för att plugga mer matte. På kvällen var det stall. 

Fredag: Sista mattepasset med morfar, sen så åkte jag och Sonja och klippte oss (hon blev kanonfin <3). Sen så var det stall.  

Lördag: Dressyrpass med Frida för Anne, det gick jättebra :D Anne sa att hon blev rörd när hon såg oss (jag och Classe) för vi var så duktiga :)

Söndag: Läste på historian, sen på kvällen kom Hanna förbi på middag:D Hon sov över iaf, det var jättekul :D



Nu är det lektion, hörs sen! Puss och kram!