Sötisbea :)

Skulle träffa Bea i skolan idag och äta frukost. Vi skulle träffas vid hennes skåp klockan halv nio. Klockan tjugo i hade hon fortfarande inte kommit, så jag smsade henne och frågade vart hon var. Svaret jag fick var "Fan, vänta jag kommer". Jag började asgarva, det går inte att vara sur på henne. När hon kom så var hon jätteledsen, och erbjöd mig att vara med i hennes musikvideo som plåster på såren. Så nu är jag med i fyra scener, den du ;) Men jag ser jätteflum ut på alla, och trött :P Det roligare är att i en ska jag bli knuffad av Mariana, och direkt efter så hjälper hon mig upp :) Hon är så söt, det var meningen att hon skulle vara dum mot mig. I en annan scen så jagar hon mig, men hon kan inte hålla sig för garv så vi ser ut som ett par som springer på stranden, haha :) Jag tycker om tjejerna i min klass <333

Puss och kram

Yes!

ÄNTLIGEN åkte Bonde söker fru ut ur Idol. Japp, Andreas ser ut som en Bonde söker fru. Han hamnade i fel såpa på tv4, råkade ta fel på audition och hamnade i Idol istället när det enda han ville var att få en fru. Men nu är han äntligen ut, YEES!

Ehm, Matilda, har du börjat kolla på Idol? Pinsamt...


SPIT har gjort det igen

Jag och Ludmila har visat varför vi går i SPIG. På lektionerna sitter vi och tävlar i Snake istället för att jobba. Haha. Men vi har kul iaf, och det är ju det som är huvudsaken :) Just nu leder hon poängligan, men jag SKA ta igen, jag lovar! Håll i hattarna, för här kommer jag!

Och SPIT har gjort det igen, efter höstlovet fick vi tre nya tjejer i klassen. Efter 1½ vecka slutade en av dem, och nu har de andra två slutat också. Varför är folk rädda för oss? Vi är bäst ju!

Idag var lite halvseg dag. Engelskan spelde vi Acthung die kurve eller va fan det heter, för ajg var klar med häftet man skulle jobba med och läraren hade bokredovisning i liten grupp i ett annat rum. Jag ägde de andra, iaf Joar (vann med två poäng, det ni). Fast killarna tyckte inte att jag var så bra ("Men Matilda, vad gör du?!")
På matten satt jag med Frida en stund, för dumma Johan hade tagit min plats (varför gjorde han det, han kunde väl satt sig med Pontus?). Men vi hade kul iaf, även om vi inte räknade så mycket. Efter matten var det lunch, och då så satt jag med Frida och Mariana. Flummigare tjejer får man leta efter, speciellt Mariana är svårslagen :) Men jag tycker om dem iaf.

Efter gympan som är vår sista lektion så var jag tvungen att stanna kvar i skolan, för vi som var i Spanien skulle sitta kvar och jobba med ett bildspel. Fast det var bara jag och Patric som tagit med bilder, tror att de andra missförstod mig vad jag menade. Iaf så ska jag göra klart bildspelet på egen hand nu, men det är väl lika bra det. Vi fick inte så mycket gjort när vi var sex pers.

Nu måste jag göra klart min samhällsuppsats, och om jag smörar riktigt mycket för per imorgon så kanske jag slipper gå på datalektionen. :)

Puss och kram!

Det finns en anledning till allt

Jag och Camilla har en ganska sjuk humor. När vi klev av bussen så var det några extremt irriterande fjortisar direkt bakom mig. När vi klivit av så såg vi snabbt att få två tre meter mellan oss och dem, varpå denna konversation utspelar sig mellan oss.

Jag: "Ge mig en anledning till att jag inte ska skjuta dem."
Camilla: "...Du skulle inte passa i randigt?"

Tankar

Började tänka en del på saker som hände, och kom fram till en sak.

Hate is a strong word, but I really, really, really don't like you

Familjeskämt

I Alabama så skolkar ingen. Vill man hitta någon som skolkar, får man åka till Houston. Där finns det en skolkare. Vill man prata med honom så ska man åka dit på påsken, för då är han i skolan. Detta kom min pappa på igår kväll vid middagen, när mamma pratade med honom och ställde honom en ganska förvirrad fråga ("skolkar man i Alabama?"). Herregud vad jag skrattade.

Återigen funnit kärleken

Jag har blivit frälst, helfrälst. Och om man känner mig rätt, så VET man att det jag talar om inte har något som helst med gud att göra. Nej, det handlar om en bok.

Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer är den underbaraste bok som jag har läst på länge. Jag hade matteprov idag som jag borde ha pluggat till igår, men tog upp den här boken runt klockan fyra och tänkte "ja men en stund hinner jag läsa." Klockan tio igår var boken utläst, och jag kände mig tom. Jag önskade att jag hade hela boken till kvar att läsa, för den var jättebra.

Historien är om en tjej, Isabella Swan, som flyttar till sin pappa, som bor i Forks. Livet där verkar bli urtrist, tills hon träffar Edward Cullen. Men något stämmer inte med Edward, och tillslut får hon veta vad det är. Edward är en vampyr.

Älska. älska, älska den här boken! den är jätte, jättebra. Jag är inte så mycket för kärleksromaner, men den här föll jag som en sten för. Nu väntar jag bara på att jag ska kunna hitta tvåan i serien :D


Puss och kram


Jösses

Fick reda på en sak idag som gjorde mig väldigt förvirrad. Hur ska saker och ting bli nu? Ni övriga får veta sen, det är inte min ensak att berätta.

Träffade Petra idag, det var jättekul :) Har inte träffat henne på jag vet inte hur länge. Så det var jättekul :) Vi åkte till Tumba och lånade böcker (som vanligt som hennes pojkvän påpekade) och sen gick vi till mcdonalds och åt glass för min hals ville ha det.

Och imorgon ska vi dansa salsa på gympan :) Woho, det såg jättekul ut sist, jag fick bara titta på :(

+
Träffa Petra
Att jag fått tag på Stephanie Plum 13

-
Det är kallt
Jag är förkyld
Mina byxor är för långa så byxbenen blir blöta

?
Livet är skumt
Killar är skumma

puss och kram!

Hemma igen

Och det känns inte bra. Jag älskar Spanien, det är ett misstag att jag är i Sverige. Mitt hjärta blev kvar i Arganda. Jag vill tillbaka. Längtar tills maj, då kommer Noelia hit :) <33

España

Herregud, imorgon åker jag till Spanien. Nu är det bara 10 timmar kvar tills jag åker. Hjälp. Hjälp, hjälp, hjälp, hjälp.

Två dagar kvar...

Jösses, här var det ett tag sen som jag skrev. Inte för att så mycket har hänt, eller jo, men sak samma.

Idag började två nya tjejer i vår klass, det ska vara tre men en var sjuk. Och det var skitkul, för killarna i klassen hade sett fram emot det jättemycket, och så är alla tre sjalister som Ludmila kallade det (de har slöja). De blev ganska besvikna, tror att de hade sett fram emot tre snygga fjortisar. Men det blir säkert bra ändå.

På torsdag åker jag till Spanien!! Typ hjälp. Men det blri nog bra. Har inte mailat tjejen jag ska bo hos, hari nte vetat vad jag ska säga. Men jag har lagt till henne på msn. Hoppas hon är inne innan torsdag.

Måste plugga historia nu, har prov imorgon.

Puss och kram!