Shit

Jag har typ 1000 låtar på min dator och mp3, men saknar en låt att bli förälskar i. Hjälp någon? (A)

Haha :)

Hittade den här på en blogg som en tjej i min parallellklass skriver. Den var så kul så jag ville göra den själv :P Roade mig lite med den i skolan, fick typ bara emosvar då :P

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
The centre of the world

2. Kommer du komma långt i livet?
Cut the rope

3. Hur ser dina vänner dig?
Deceiver of Fools

4. Kommer du att gifta dig?
Dinga linga lena

5. Vad är ditt livs themesong?
De kommer kliva på dig igen

6. Hur är skolan för dig?
Down once more / Track down this murderer

7. Hur kan du komma framåt i livet?
Egon

8. Hur kommer morgondagen att vara?
En helt ny värld

9. Vad är det bästa med dina vänner?
The end of all things

10. Vilken sång beskriver dig bäst?
Everything will be alright

11. Hur är det med ditt liv?
Father of a son

12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
The Finale (ganska passande ändå:P)

13. Hur ser världen på dig?
For no-one

14. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Friday I'm in love

15. Vad tycker dina vänner om dig?
Gaston

16. Har du en djup och mörk hemlighet?
Girlfriend

17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Good friends are hard to find

18. Hur kan jag göra mig själv glad?
Green eyes

19. Kommer du någonsin få barn?
Hakuna Matata

21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Harajaku girls

22. Vad är några tips till mig?
Headfirst for halos

23. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Helm's Deep

24. Vilken låt ät din danssång?
Hit that

Som sagt, det kan bli ganska kul :P

Puss och kram!

Tävling

Gah, har varit seg på att blogga på sista tiden. Inte för att så mycket har hänt, men ändå.

Idag har jag tävlat. Det var läskigt, men det gick ganska bra tror jag. Jag följde med Cissi och Jennifer ut till stallet, de skulle rida igen på morgonen. När vi kommer dit så får vi se att de ska ha Ginger och Lucky. Båda är D-ponnyer, och CJ är ca 177 långa :P Men Cissi tog Classe istället och Jennan fick rida Ginger, trots att hon är van vid stora hästar.

De hade hoppning, och det gick klart bäst för Jennifer ibörjan. Classe fånade sig totalt, "oj, där var en sockerbit, sådana har jag ALDRIG sett förut så jag tror jag tar och stannar här." Men efter ett tag gick det bättre. Det såg ganska kul ut dock när han vägrade med Cissi på det andra hindret, det var typ studs studs stopp, inget glidande som det brukar bli när hästar vägrar. Men Cissi är duktig med Classe, så hon drev på honom och fixade det galant.

Tývärr gick det inte lika bra för Jennifer i slutet. I början gick det jättebra, men sista gången så kom hon på hindret i fel galopp, och efter hindret svängde Ginger till vänster istället för höger som hon skulle ha gjort, och Jennan hade ingen kontroll då så hon for rakt in i väggen. Stackarn. Men det gick ganska bra ändå, hon for med ansiktet in i väggen så hon kan ha en lätt hjärnskakning nu, men det enda som märktes i ansiktet var att ena sidan av underläppen svullnade upp. Hjälmen räddade henne, hade hon inte haft den skulle hon ha krossat näsan. Men hon var ganska okej, hon satt upp igen och skrittade av Ginger.

Jag stannade i stallet när de åkte hem, för jag skulle tävla på eftermiddagen med Classe i dressyr. Och han var jättedammig, för han har fått för sig att man blir jättesnygg av lerinpackningar tre dagar i rad nu. Så han hade en massa intorkad lera idag efter att ha rullat sig återigen, så jag fuskade med pälsglans när jag ryktade honom. Längtar lite tills i höst igen, då täckena ska på och man slipper all lera :)
Tävlingen gick bra. Ända missödet var en tjej som ramlade av Sistell, även kallad X2000, för hon var alldeles spattig. Sen vägrade Sistell bli infångad igen, utan hon sprang runt i ridhuset hela tiden. Jag var på väg ner då till ridhuset, så jag såg bara hur de stängde för ett snöre så att hon inte skulle kunna komma ut. Och plötsligt kommer Sistell och ställer sig vid snöret och tittar på oss, och springer vidare. Classe blev lite tittig då, så jag hoppade av, för jag hade ingen lust med att han skulle tvärvända och sticka´. Ja, jag är feg, jag vet. Hästen framför mig verkade ta det ganska lugnt däremot.
Som tur var fick de tag på Sistell tillslut, och de ledde upp henne. Men sekunderna efter att de passerat hästen framför mig så började den krångla. Skitkul. Den började backa, men där stod ju jag och Classe. Jag svängde och skyndade mig att leda förbi Classe bakom hästen när den stannade (hade inte så mycket val till vart jag skulle ta vägen), men den fortsatte att backa då och backade in med rumpan på Classes rumpa. Som tur var sparkade varken den eller Classe, annars hade min pojke kunnat råka illa ut.
Cyrrus som den andra hästen började småstegra och vände tillbaka till stallet, men efter tio meter så fick ryttaren kontrollen och lyckades vända tillbaka. Den ryttaren skulle starta innan mig i vår klass, LB:1, men hon hade tränat in fel program så hon avbröt. Så jag var ensam startande i min klass. Men det gick bra, Classe skötte sig jättebra :) Vi fick 146 poäng, 56,2% av 100% (100% så går hästen topp på allt). Och jag fick massor av beröm av en kvinna jag gick på dressyrkurs med, så jag är glad :D Classe är bäst! Och jag såklart ;) Haha.

En spontanhyllning bara till last.fm. Det är jätteroligt att se vad man lyssnar mest på, och man hittar jättemycket bra musik.

Och en hyllning till till Katta. Hon har varit mitt stora stöd de här senaste två veckorna, och har lyssnat på mig. Du är bäst! Utan dig hade jag haft mycket svårare att klara veckorna.

Puss och kram!

...

Är människor trögfattade eller spelar de bara?


The peace is over

Okej, världen verkar fullkomligt hata mig. Den motarbetar mig totalt, på alla sätt. Men det är lugnt, jag kan hata den tillbaka. Nu förklarar jag krig mot världen, och speciellt den som styr den. Vem nu det kan vara. Jag tänker ta upp kampen, jag ska inte ge upp dig! Oavsett om hela världen är emot mig, vilket den nu verkar vara, så kommer jag alltid stå på din sida. Alltid. Du stal mitt hjärta för två år sen och du har det kvar än. Jag insåg inte fören för några dagar sen hur du fortfarande påverkar mig. Oavsett vad folk säger, så tror jag på dig. Och jag är en romantiker innerst inne. Jag vill att sagor får ett lyckligt slut.Och våran saga är värd det, du och jag är värda det.

   Så världen, nu är det krig. Är inte du på min sida så är banne mig inte jag på din.

...

Hatar att ha begravningshumör, speciellt när det är både befogat och obefogat. Jag är väldigt svår att ha och göra med ibland, iaf för mig själv.

Lov :D

   Tjoho, påsklov! Känns helt stört att vi inte har någon skola imorgon. Helt underbart :)

   I fredags så var Lotta, min ridlärare, sjuk så vi hade en vikarie. Hon var duktig tycker jag. Och Classe gick kanon, så jag var glad :) Men det var jobbigt att mocka, hade hur mycket som helst att ta bort. Men det gick tillslut. 

   Igår så var jag i stallet tidigt, redan vid åtta. Ville inte rida när alla småungar är där. Visserligen kom det en del mot slutet, men skit samma. Classe gick bra, så jag skämdes inte så mycket över honom. Jag red ute i paddocken, och man får lite prestationsångest när alla kan se en. Men men :)
   Sen så var Mattias, Andreas och Alexis över hos oss på middag på kvällen. Snacka om att Alexis utnyttjade det faktum att han brytit handleden, han mobbade mig jättemycket, och när jag sen kittlade honom som hämnd så sa han "slå mig inte, jag har brytit armen". Bah. Skulle han tänkt på innan ;) 
   Senare, vid elvatiden så var vi i mitt rum, och jag kom fram till att jag inte varit i sfbokhandeln på jättelänge. Hux flux så bestämde vi att vi skulle åka dit imorgon och att vi skulle ta med min bästa kompis Hanna. Så jag ringde henne, och hon hängde med :) 
   Marcus hade lagt sig i min säng när vi var i mitt rum, och han somnade där :P När A&A åkte hem sen med Mattias så försökte jag väcka honom så att han kunde lägga sig i sin säng, men han var DÖD. Men tillslut lyckades jag :) 

   Sagt och gjort, idag var jag och Hanna inne i stan med A&A. Det var kul. Först gick vi till gamla stan med stannade till på Bengans och Rockzone. Sen gick vi till Drottninggatans bok och bild, och därefter styrde vi vår kosa mot gamla stan. Hanna får för sig att vi ska gå upp vid några trappor mot slottet, så det gjorde vi. Jag och Alexis pratade om vad man skulle göra om man sålde slottet till några tyskar. Haha. Där uppe vid slottet sen så fanns vaktparaden. Vi stod och tittade på dem en stund men sen drogs vi mot musik. Och där fanns en till vaktparad, men denna hade instrument istället för vapen Och skönaste dialogen hade Hanna och Alexis om detta. 
Hanna: "Titta, de har instrument istället för vapen"
Alexis: "Vad snopna de måste ha blivit vid vapenutdelning: 'Du får en trumpet istället'" 

Efter att ha tittat på dem en stund gick vi vidare och till sfbokhandeln. Och där hittade jag den stora kärleken, en helt underbar utgåva av Shannaras Svärd på engelska. Den var inte så dyr heller, kostade 138 kr så efter mycket velande köpte jag den. Nej, jag har inte alls lätt för att bli kär, faktiskt :P Har bara väldigt många stora kärlekar. 
   Vi skulle hem till deras mamma Marina och käka middag efter, fast vi tog en snabbis och köpte mjukglass. Vi hittade ett ställe som Alexis sa hade jättegod glass, men min plånbok blev ledsen när jag såg vad glassen kostade så vi gick till en kebab som hade mjukglass. Och man fick hur mycket glass som helst, men den smakade konstigt. Men den var ätbar iaf :) 
   Marina hdae gjort ugnspannkaka, men hon hade ingen form så hon tog något liknande, dessutom hon hade gjort dubbel sats så den blev jättestor :P Men den var jättegod :) Sen så hängde vi i Alexis rum och tittade på vad Hanna hade på sin mp3. Sen var vi tvungna att åka hem. 
   Pendeltåget var helt överfullt. Stackars Hanna fickj klämma sig igenom världens folkhop för att komma av tåget när vi kom till Huddinge. Men det gick bra, hoppas jag. Hon skulle åka med 740, som hon hatade av hela sitt hjärta. Hon beskrev den som en siteseeingbuss som åkte på alla möjliga småvägar. Haha :P 

   Hemma sen så käkade jag middag med familjen och sen gick jag och Malin ut på promenad. Vi pratade om ditt och datt. Malin och Ida ska tydligen åka till London i sommar, jamen visst, dissa mig bara! För all del, jag blir inte ledsen, inte det minsta. Jag var bara där först, och Malin och Ida ska åka dit två gånger i sommar, men jag bryr mig inte, inte det minsta. :P 

   Puss och kram!