Det kommer bara leda till något ont

jag är inte värd det här, jag har ingenting som du vill ha
Det kommer bara leda till nåt ont, ändå

...

Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu


Eller så är det precis det du har...

Femkamp och skolfilosofi

Igår så hade vi femkamp. Det gick väl... sådär för oss. Om vi säger så här, SPIG fortsätter sitt äventyr. Den första grenen la vi oss i, och de övriga fuskade vi i. Men det gjorde alla andra också. Dragkampen förlorade vi båda gångerna i, men vi var mycket färre än det andra laget båda gångerna. Så vi skyller på dt ;) Dessutom så vr det någon i vårat lag som störde, första gången började någon asgarva så fler gjorde det, och då tappade vi koncentrationen, och andra gången släppte Sabir. Skäms!

På orienteringen sen så "sprang" jag med Camilla. Det gick bra, men varannan kontroll var jättesvår att hitta. Men vi var duktiga, och kom i mål under 2 timmar strecket.

Tobbe och Hannes är sjuka båda två, så jag är med tjejerna och Joar är med Pontus och Johan. Det känns lite konstigt att inte vara med dem, även om tjejerna är roliga. Men de trackar mig jättemycket :P MEn jag mobbar tillbaka, så vi har en jämnbalans.

Ibland blir jag lite avundsjuk på mina kompisar som har klasser där alla är svenskar och folk som har hittat nya svenska kompisar. Å andra sidan så skulle jag inte byta även om jag fick chans till det. Jag tycker verkligen om min klass, alla är jättesnälla och schyssta, och det är jätteskönt att gå i en killklass. Det känns så mycket lättare, även om jag inte pratar så mycket med alla. Förhoppningsvis så slipper jag allt strul som följde mig i högstadiet. Och jag är så glad att jag valde Huddinge, för jag har blivit så mycket mer invandrartolerant, fått flera av mina fördömar krossade och fått jättemysiga klasskompisar. Det kan knappast blir bättre :)

Puss och kram!

SPIG

Haha vi fick tillbaka vårat läxförhör i fredags som ingen varit beredd på... Alla som hade gjort det fick IG, hela bunten. Det var ganska kul faktiskt :) Men jag hade bäst i klassen, 5,5 av 18 :P


Yo

Jag övningskörde igår, det var jätteroligt :D Jag fick köra cross, och det var lite annorlunda från min yber, men det var kul. Den var jättestor :D
Och jag har blivit kär i Gina tricot, jag ska dit på tisdag och handla kläder :D
Och brandalarmet på skolan är hemsk.
Och det här känns som ett jättemeningsfullt inlägg.
Katching. Inte. Eller något sådant.

Heeeiidå!

Herregud

Herregud, kan folk fatta. JAG ÄR INTE TILLSAMMANS MED TOBBE OCH JAG ÄR INTE, INTE, INTE, INTE KÄR I HONOM. INTE.

Så, hoppas att budskapet har gått fram.

Filosofi

Ibland är känslor underbara, ibland är de skit.

SPI...G?

Nu är det officiellt. Efter tre veckor så har Stefan bytt namn på oss, från SPIT till SPIG. Bara för att han gav oss ett läxförhör som ingen var beredd på. Blä.

Och varför tror alla att jag och Tobias är tillsammans?

...

I hope this makes you smile
And you might stay that way for a while
'Cause you deserve every grin that you get
And you'll get 'em a lot from me

...

Ibland blir jag så himla trött på killarna...

She's the man

Toby: How come when I wanted to ask Eunice out everyone made fun of me, but then Sebastian likes her and suddenly she's cool? Screw you guys. I hate high school.