Klant

Jag är världens klant. Har lyckats slarva bort laddaren och musen till min skoldator, och om jag har (o)tur så har jag lagt den i en annan killes dataväska. Det ska bli lagom kul att fråga på måndag, "jo ursäkta, la jag mina saker i din väska?" Nej jag är inte alls ett dugg förvirrad, jag är klar som glas. Eller något sådant.

Nu är jag så jäkla trött i benen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske till sängen, om jag orkar ta mig så långt. Vi får se. Wish me luck!

Studiedag

Idag hade vi studiedag, så jag behövde inte bli sjukanmäld. Vilket är lika bra, eftersom jag inte vet hur länge jag kan vara hemma utan att behöva ora mig för studiebidraget. Å andra sidan så får jag ju närvaro på lektionerna iaf oavsett om jag är i skolan eller inte, så det spelar kanske ingen större roll ;)

Idag har jag spenderat dagen på samma sätt som gårdagen, i sängen med CSI <3 Ibland kom det en hungrig gottegris till hund och låg hos mig en stund (jag har levergodis till henne i en skål bredvid så att hon ska ligga hos mig). Men man märkte varför hon kom hela tiden, haha.

Nu är mitt största problem i livet två saker, jag måste ägna lite tid åt svenskan för jag har svenskaprov imorgon, och jag har bara 7 avsnitt kvar av säsong 2 (sa jag föresten att mamma köpte säsong 2 åt mig igår? Hon är underbar <3). Sen har jag inget mer CSI... iaf inte tills jag har köpt nästa säsong ;) Tydligen har maxi någon försäljning med 2 för 500, och då tänkte jag åka dit och köpa säsong 3 & 4 :D
Nej jag är inte beroende av CSI, vart fick du det ifrån?


Puss och kram!

Fortfarande sjuk

Ligger fortfarande hemma och tycker synd om mig själv. Okej, inte riktigt. Men jag hade feber igårkväll igen, och jag kan inte prata och hostar sönder halsen (igen, precis som förra gången) så tror att jag skulle göra mer skada än nytta i skolan just. Visserligen ska ju hesa röster vara sexigt, men tror inte att det är det om man börjar tokhosta i samband med när man pratar. Ville egentligen gå till skolan idag, (ni vet hur jag är, "jag mår bra, det är inget fel på mig, bara lite förkyld") men mina föräldrar pratade mig ur det eftersom jag inte är frisk än, och det skulle antagligen bara bli värre om jag gick till skolan nu. Dessutom har jag studiedag imorgon, så då får jag tre dagar att kurera mig på till priset av två, om ni förstår vad jag menar. Det roliga var att jag hade fått närvaro i skolan trots att jag var sjukanmäld. Gör jag så lite väsen av mig så att folk inte märker om jag är där eller inte? Samma sak hände när jag var i Spanien (<3). Haha, jag tror snarare att lärarna är klantiga och så vana vid att jag är där, så de kryssar i det av farten.

Iaf, nu när jagär hemma ligger jag och Bettan i min säng och tittar på CSI, bettan äter levergodis och jag youghurt. Det är mys mys :) CSI är meningen med livet :)

Nu ska jag ta något och äta och sen se lite mer CSI :D

Puss och kram!

Greg <3

Greg <3


Jag har blivit kär, igen. Men den här gången är det på allvar Jag ska gifta mig med Greg Sanders i CSI. Han är ju bara det gulligaste som finns :D Och han är bara 16 år äldre än mig, så stor skillnad är det inte ;) Det är bättre än 24 iaf :) (Men jag ska fortfrande gifta mig med Gerard Butler, inbilla er inget annat, han är också min).

Iaf, om man följer CSI så är det imöjligt att inte bli kär i honom.

Sara: So relax and lie down on your back.
Greg: You know, this is exactly like a dream I had once, except it wasn't in a garage and Grissom wasn't watching.
[Beat]
Greg: That was different dream.



Nick Stokes: Hey, Greg
Greg Sanders: [looking through the microscope] Shh! I might be looking at the mother of my children here.
Nick Stokes: Somebody's been putting in way too much overtime.
Greg Sanders: No, man, this is serious. I had a date last night and this girl has the most impossible green eyes. Just... BAM! Shoulder-length blonde hair, intelligent, and she smells so good.
Nick Stokes: Cute toes?
Greg Sanders: Oh, ideal!
Nick Stokes: Mmm.
Greg Sanders: And none are longer than the big toe.
Nick Stokes: Mmm.
Greg Sanders: Both feet. But, you know, what I need to know is what's on the inside?
Nick Stokes: Oh, what's in her heart?
Greg Sanders: No... her DNA. And let me tell you, this girl has got some fine epithelials.
Nick Stokes: [laughing] Dude, you're sick. Man, you've officially lost it!
Greg Sanders: No, no. There is this guy in Louisville. He charges 300 clams to test your spouse's underwear for foreign DNA. Now, that guy is sick. I'm just a romantic.
Nick Stokes: But whatever happened to getting to know someone over coffee, letting the relationship evolve? Romantic is sending flowers, not bogarting her skin cells.
Greg Sanders: Ahh, that's boring

Greggo
Som sagt, han är underbar. Och om ni bara visste hur mycket jag skrattade när jag såg citatet ovanför, eller episoden som den här bilden kommer ifrån, skulle ni förstå varför jag ska gifta mig med honom. Gulligare kille får man leta efter. Hans kommentarer och galna upptåg gör bara det att man kan se serien.

Greg Sanders: I'm like a sponge: I just absorb information.
Gil Grissom: I thought that was MY line.
Greg Sanders: Yeah, and I absorbed it.


Som sagt, han är underbar :D <33

Sjuk

Jag har blivit sjuk igen. Förkyld, feber, en näsa som rinner och ont bakom ögonlocken. Har man dessutom PMS och en lillebror så kan livet inte bli bättre.

Happy birthday:)

Idag fyller Bea år :D Grattis grattis till henne :D Hon lyckades undgå äggning, fast jag tror att Mariana hade glömt bort det lyckligtvis.
Annars har det inte hänt så mycket spännande. Drömde en helt cp dröm, mer cp än vanligt. Men det blir nog bra ändå. Som sagt det var ju bara en dröm. Tror inte att det skulle gå till så i vanliga fall. Jag ska inte tjata mer om den nu, för ni har ingen aning om vad den handlar om och om jag berättade det skulle ni tycka jag var dum i huvudet, så vi lämnar det nu.

Idag är det stall, och jag ska rida med dressyrsadeln, woho :D

Och Tobbe var ovanligt gullig idag. Vet inte om det var för att Bea fyllde år eller bara för att han kände för det. Iaf så var det kul, man blir glad av sådant :) Hannes var lika charmig som vanligt, Bea lika flummig, glad och generös som vanligt, Ludmila lika seg som vanligt, lektionerna var som vanligt... Det mesta var som vanligt idag.

Och Beas kommentar var så underbar, Tobbe hade köpt en energidryck som hon och jag snodde från (Hannes var med på ett hörn). Och så säger hon: "Jag tycker bäst om det här på kanten." Jag börjar asgarva och säger "Det är ju typ bara saliv från oss ju!" Sen så konstaterar Hannes att det är hans saliv, eftersom han dricker mest där typ, och han och Bea konstaterar att de har typ strulat nu eller något sådant. Hörde inte alla detaljer, så kan inte gå ed på att det var så det sas, men ungefär det som de kom fram till. Gullungar är de iaf :)

Nu ska jag gå och äta något, för jag är hungrig, sen ska jag plugga historia och samhällskunskap.

Puss och kram!

Gör den rosa!

Fast de flesta känner nog igen repliken "Gör den blå!" Det kommer från Törnrosa, när den äldsta och den yngsta fen bråkar om viljen färg Törnrosas klänning ska ha. Och som ni märker, har min blogg genomgått en stor förändring. Jag har ändrat mall, ändrat slogan och gjort den ROSA. Det trodde ni inte om mig va? ;) Jag blev ganska förvånad själv, rosa är inte direkt den första färg man kommer att tänka på när man tänker på mig (snarare är det svart man tänker på) men jag tycker att det hela blev ganska gulligt. Oj, det där blev en lång mening. I alla fall, nu så ska min blogg se ut så här ett tag, efter ett år och tre månader var det dags för något nytt. Snälla, skriv en kommentar om vad du tycker om resultatet :) Jag kan ta kritik, och att byta färger är inte så svårt så om det här blev en total katastrof så kommer jag att byta färg såklart :)

Nu ska jag gå och tvätta håret, sen ska jag krypa ner i min säng och sova :) Bea fyller år imorgon (:D), så måste vara utvilad. Ryktet går att jag måste skydda henne från att bli eggad, haha. :)

Puss och kram!

Well it's been a while...

...It doesn't surprise me.

Var ett tag sen jag bloggade, men jag lever fortfarande. Något som gör mig glad är att folk fortfarande kollar in min blogg. Något som skulle göra mig ännu gladare vore om någon kommenterade ibland? :)

Ska snart ut och gå med Lotten, så hinner i princip inte skriva så mycket nu, försöker senare när jag kommer tillbaka.

Och en sak till, som jag bara ville berätta. Idag såg jag bland de vackraste ögon jag någonsin sett. Den nyansen av blå ser man inte ofta. Jag blev så förvånad att jag höll på att bete mig som en idiot, men jag tror iaf att jag inte gjorde det.
Jag önskar jag hade lika vackra ögon.