Klockan slår, klockan slår

Förstår ni vad jag menar? Jag är fortfarande vaken.

Klockan tolv skulle jag sova.
Klockan ett tänkte jag att än så länge är det lugnt.
Klockan två tänkte jag att jag måste sova snart.
Klockan tre tänkte jag att innan klockan blev halv fyra skulle jag sova.

Och vad hände? klockan är fyra, och jag sover fortfarande inte. Och jag har alldeles för mycket fritid som sitter och ägnar mig åt sådana här texttrick.

Godnatt.

Vända på dygnet

Jag har blivit extremt duktig på att vända på dygnet. är bara inne på måndag, men har redan varit vaken för länge tre dagar i rad. Det är det folk kommer minnas om mig säkert. Matilda? Ja, jag minns henne. Blond tjej, ganska knasig. Skrattade åt ingenting, och vände på dygnet en hel del.

We were both 16 and it felt so right,
Sleeping all day, staying up all night,
Staying up all night.


Ibland är det inte tanken man vill ha

Jag kommer in sent till klassrummet och sätter mig bakom killarna.

Tobbe: Passar det att komma nu?
Jag: Japp.

Tobbe vänder sig framåt igen, men vänder sig tillbaka igen och kollar på mig.

Jag: Vad?
Tobbe: Ditt hår såg annorlunda ut. Har du gjort något med det?
Jag: Vinden har gjort något med det, jag försökte göra något åt det hemma men det misslyckades.
Tobbe: Jaha... Men jag märkte iaf!
Jag: Ja, men kan du inte ta och märka det istället när jag gjort något med håret för att vara fin istället för att märka när det är... Ja..
Tobbe: Knullrufs?
Jag: Precis. Håret som gud glömde.

Torsdag

Nej, jag kom inte på något originella att ha som rubrik. Så nu får det vara det.

Idag har inte så mycket hänt. Bea konstaterade att det inte var hennes dag, det var flera saker som gick emot henne redan på morgonen. På gympan hade vi teori, så vi hade en lång rast mellan gympan och matten. På matten så satt vi och jämförde humörsvängningar, hittills leder hon skulle jag tro eftersom jag en anledning till mitt utbrott igår.

På lunchen kom vi fram till att det är jättesynd om oss och att vi därför var i vår fulla rätt att gå och köpa massvis med choklad. Sen gick vi runt ett varv runt skolan, för att a) man mår bättre av choklad och motion om man har sin vecka, och b) vi annars skulle bli överfallna av folk som också ville ha. Haha. Tror det var mest på grund av anledning b som vi gick runt.

Träffade Frida en stund innan svenskan, jag har hennes svenskabok i mitt skåp. Hon hade färgat slingor i håret, det blev jättefint :) Önskar jag också kunde göra något sådant, blev lite sugen. Hon blev verkligen kanonfin :)

På svenskan fick jag veta att jag inte behövde vara där och jobba, så jag åkte hem istället :) Och sen så ringde jag Britt-Marie och frågade om hon kunde hämta mig på stationen, vilket hon kunde :) Så min dag är hittills ganska bra.

Inatt hade jag en jättemysig dröm. Åh, vad jag vill återuppleva den drömmen. Om man fick välja vad man skulle drömma genom att betala 10 kr, så skulle jag inte tveka en stund. Kanske ska skriva ner den i min dagbok eller något. Nu ska jag sluta tjata om den, annars kommer ni tro att jag är besatt av en dröm, och jag kanske lurar i mig själv något haha.

Nu ska jag skriva på min svenska, vi hörs senare kanske. Och kom ihåg att det är olagligt att kyssas på ett tåg i Wisconsin.

Puss och kram!

Nytt rekord!

Häromdagen var det 11 stycken som kollade in min blogg :D Det är nytt rekord. Har inte riktigt någon koll på hur många det är som läser bloggen, men det är mellan 1-10 stycken. Iaf, det är kul :) Det är ännu roligare när folk lämnar kommentar *hint hint*. Så får jag en liten koll på vilka det är som läser.

Jo föresten, om det är något speciellt som ni vill läsa om, hojta till :) Det blir ju roligare att läsa ju intressantare det är, eller hur´? :) Fast du läser ju för att jag är så bedårande, eller hur? ;)


Puss och kram!


I Alabama är det olagligt att somna med skorna på

Hej hopp! Är just nu i sängen och skriver lite på min svenskarapport. Är lite orolig för hur det ska gå, hittar inte riktigt den information som jag vill ha. Känns som om det jag har kan jag skriva en krönika på. Måste prata med min svenskalärare om den saken.

Vi har sålt golfen för övrigt. Men vi har kvar bilen som jag aldrig kommer ihåg märket på. Har för mig att det är en suzuki, men att jag alltid säger att det är en citroën. Eller om det är något annat och jag tror att det är en suzuki eller citroën. Hmm. En citroën är det iaf inte.

Hela veckan har jag spenderat i stallet i princip. I måndags red jag lektion, igår så kunde inte Linéa ta honom så då åkte jag ut efter skolan, idag så var jag där också och hjälpte Linéa hoppa, imorgon ska jag dit och rida lektion, på fredag ska jag ut tror jag, på lördag ska jag ut... Herregud. Det är söndag som man får pusta ut lite. Eller lite stressad över fredag bara, eftersom vi bara har en bil just nu och den bilen ska till Dalarna så får jag väl klara mig på egen hand på något sätt. Antagligen så får jag be någon annan ta Classe på fredag, eftersom jag känner min mamma och vet att hon inte vill att jag ska hänga vid Järna Station en fredagkväll vid nio tiden. Nåja.

Hannes och Pontus blev dagens asgarv idag, på kommunikationen så skulle vi stå och prata inför klassen och säga tre meningar. Pontus minns jag inte, men på meningen "jag kan" var det något i stil med "jag kan inte.... men jag kan göra en elefant, kolla" och Hannes hade "Jag är Hannes, jag kan SÖNDRA och HÄRSKA *viftar med armarna* och jag vill gå hem". HAHAHA XD Fy fan vad jag och Tobbe garvade.

Och jag och Bea kommer att vara tigrar imorgon i skolan, och det är bara vi som vet varför haha :P Eller jo, Frida vet också. Men ändå :) Stackars killar, en är jobbigt, två stycken på samma gång är en mardröm :P Fast vi är så snälla så de kommer säkert inte att märka något haha :p

Och kom ihåg, i Utah är det olagligt att orsaka en katastrof.

Pusso och kram!

Sonjahelg

Haha, såg att jag hade haft den rubriken förut :) Men den här helgen har jag varit med Sonja en hel del, först på lördagen och sen på söndagen. Vad som skulle bli en promenad på söndag slutade med flum hemma hos mig i typ 6 timmar. Men det är kul :) På lördagen hade vi bak, vi gjorde muffins som blev jättegoda :D Vi kom fram till att lördagsunderhållningen var att titta på muffins som jäser i ugnen haha :P Bettan tittade med oss, som pappa sa "Vart ska skridskorna Och jag kan lägga till "i ett isblock". För den som inte fattar, Bettan är en hund och älskar mat, alltså är hon alltid med när vi lagar mat och bakar. Och när jag la till "i ett isblock" så menade jag att hon ska vara i mitten. Tråkig familjehumor.

Iaf, vi kom på massor med anledningar till varför man borde baka. Det är skoj, gott, billigare än att köpa i affär, man får nybakat, och man kan äta smet efteråt :D

För recept, kolla in Sonjas blogg.
http://lifethroughmyey3s.blogg.se

Puss och kram!

Äntligen

Jag har släppt det. Lagt det bakom mig. Jag blir inte längre arg när jag ser bilder på det. Jag vet inte om det bara är för idag eller om jag äntligen har kunnat glömma det, men jag hoppas på att jag kommer kunna glömma delar av det och minnas de bra sakerna. Jag tänker inte gå tillbaka, men förhoppningsvis så behöver jag inte påminnas om hur det var hela tiden.

Knas

Nästnästa vecka är de sportlov :D Woho! :D

Har inte tid att skriva så mycket just nu, väntar på att Sonja ska komma över :D Vi hörs mer sen, skrev mest för att ge ifrån mg ett livstecken.

Puss och kram

Som om

Som om matten ryckts undan fötterna, som en kall klump i magen, som om solen försvunnit bakom tjocka svarta moln, som om man ramlat och glasögonen gått sönder, som om provet som kändes jättebra blev ig, som om glassen man sett fram emot smälte, som om man sålt smöret och tappat pengarna, som om man glömt sin älsklingsnalle på restaurangen, som om man råkat haft sönder sin kompis favoritsak, som om man glömde konsertbiljetterna hemma, som om man insett att han aldrig kommer ringa, som om man trodde sig se en lösning och istället fick ett nytt problem, som om man betalat flera tusen kronor för en solsemester och istället får regn, som om man äntligen lyckats köpa staffliet och sen inse att man inte har råd med färgen, så känns det ungefär nu.

Och ändå.

Bara vetskapen att någon kan hjälpa en upp igen, att den kalla klumpen kan tina bort, att solen tittar fram igen, att glasögonen snabbt kan bli reparerade, att omprovet kan bli mvg, att man kan få en ny glass, att en snäll tant ger en pengarna igen, att man kan vända tillbaka och hämta nallen, att kompisen kan skratta och säga att det inte gör något, att föräldrarna kan hinna komma med biljetterna innan konserten börjar, att telefonen kan ringa så fort man reser sig upp, att det nya problemet kan lösa sig utan ett nytt problem, att man kan mötas av strålande solsken när man kommer hem, att man plötsligt kan vinna pengar på lotto, att allting kan lösa sig, gör saken på något vis värre.

För jag är ensam hemma, det är minusgrader hemma, moln så långt ögat kan se, det är långfredag och allt öppnar på tisdag, omprovet är imorgon och jag hinner knappt plugga, ingen är i närheten, bensinen räcker inte till att vända om och alla är griniga och vill åka hem, kompisen får den där minen som säger "varför just den här just nu?", det är köer på e4n så föräldrarna är framme lagom till sista refrängen, telefonen ringer så fort man lämnat huset, den nya lösningen knappt hjälper, solen lyser där borta men inte här, att man vinner 25 kronor, är ingen hjälp direkt.

Förstår ni vad jag försöker säga? Problemet finns, lösningen finns, men det är jävligt otroligt att det kommer att hända. För de kommer knappast lägga av.

Haha XD

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

Måndag

Helgen är över. Ganska tråkigt, för den var mysig. På lördagen så åkte vi in till stan och åt lunch med Marina och Ovar, och sen följde Sanna med till stallet. Det blev lite kaotiskt och lite sent, så middag åt vi klockan tio vid max istället för tacos hemma hos oss som ursprungsplanen var. Men det blev bra iaf :)
Söndagen träffade jag Vivve, hade inte träffat henne på jättelänge så det var kul :D Vi flummade runt, tittade på Quest for Camelot och pratade. Det var jättekul iaf :)

Idag hände inte så mycket spännande. Bea är sjuk, så hon kommer inte kunna följa med till Romme på onsdag :( Så jag får åka med Mariana istället. Och om hon inte kommer så dödar jag henne! :P Haha.

Imorgon ska jag träffa Petra iaf, det är typ två månader sen jag träffade henne :( Vi ska fika någonstans i Huddinge, sen är jag bjuden på middag hemma hos henne. Lite läskigt, har inte träffat hennes pappa och hans familj trots att vi känt varandra i tre år. Men det ska bli kul iaf :)

Nu ska jag sova, är astrött. Men det där var lite om vad som händer i livet om man heter Matilda.

Puss och kram!

Blä på matte B

Och jag blir helt galen på matte B, det är så jäkla svårt! När man äntligen tror att man förstår, så visar det sig att man inte gör det. Vi hade genomgång i tisdags, och allt kändes bra, men sen på torsdagen så fattade man ingenting igen sen när man skulle räkna själv. Och idag så stod det lika stilla i huvudet. Dessutom ligger jag efter i planeringen, får räkna en del hemma. Måste ringa morfar och be om hjälp.

Helg igen

Nu är det helg igen. Det har hänt en del i veckan, och en hel del som jag borde komma ihåg men som jag inte gör. Viktig sak är iaf att min spanskalärare har flyttat till England. Jag har ingen aning om jag har spanska på måndag eller inte, de beror på om de har hittat en ny lärare då eller inte. I måndags hade de iaf inte gjort det.

Mysteriet med dataladdaren är löst. Klant som jag är så hade jag lagt dem i en klasskompis dataväska, men jag fick tillbaka dem idag. Så han är min idol för idag.

De ska ev starta en ny dressyrspecial på torsdagar, och en av de som i så fall antagligen ska gå i den var i stallet och tittade på i torsdags när en av dressyrspecialen red (jag var en av de som red). Anne, ridläraren, frågade vilken häst hon skulle vilja rida. Tjejen svarade Spike eller Classe :D Jag blev jätteglad när jag hörde det. Nog för att min pojke är mysigast i världen, men det är kul att andra blir sugna på att rida honom. Jag <3 Classe.

Helgen kommer bli urmysig, på lördag ska vi på lunch hos Marina, och sen ska Sanna med till stallet :D Sen på söndag ska jag träffa Vivve :D Det var jättelänge sen sist.

Nu ska jag göra något vettigare, typ titta på mer CSI :D Haha.

Puss och kram!