Skolan

Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Det är ganska skönt egentligen att vi får bärbara datorer, så vi kan sitta och surfa runt innan lektionen :)

Vi hörs sen, för mycket händer just nu för mitt eget bästa. Det roligaste som hänt den här veckan är lätt Elins och mina kvällspromenader. Luften är kylig och frisk, ingen annan är ute, månen är jättestor och lyser och vi kan gå runt och prata om allt och ingen annan hör, iaf tror jag inte det... Livet känns ganska lätt då.

Puss och kram

Elin Falkenberg

Elin Falkenberg, vad skulle jag ta mig till utan dig? Det här skulle vara så mycket jobbigare om inte du var med mig.


Filosofi

Om man är påväg att känna sig emo, så är en utmärkt medicin att träna motorcykel. Även om det inte går så bra.

Why does all good things come to an end?

Mitt flyt är slut. Fan också.

Hmm...

Hanna säger:
Din bild är porr :D
Hanna säger:
(Alltså skitfin)

Hmm... antar att dt är något positivt :)

...

Det här var vår sommar... Har den redan blivit kall vinter?

Skola

Okej, då är första skoldagen avklarad. Och det var inte så farligt som jag trodde. Min mentor verkar ganska kul, de flesta i klassen verkar schyssta. Fast vi är en jäkligt liten klass, bara tio, elva pers. Men men, det blir nog bra ändå. De flesta verkar trevliga iaf :) Men vi ska tydligen ha en massa kurser ihop med andra klasser, det tycker jag är ganska tråkigt. Men det ordnar sig nog :)

Och vi ska få sprillans nya datorer :D Wiiha!

Puss och kram

This Better be Good

I know you'll deny It
But don't even try It
Your half-baked alibi's so full of holes
I think you might want to stop in at the donut shop
They might buy it
I sure won't


Jag älskar den versen :D Bara så alla vet, det är inte så att någon ska känna sig träffad :)

Puss och kram!

Aldrig mer hjärnskakning

Jag HATAR att ha hjärnskakning. Verkligen. Det är hur tråkigt som helst. Jag får inte göra något kul, till exempel rida. Jag får inte ens skritta. Och jag har inte ridit på två veckor, och det känns i hela kroppen hur jag saknar det när jag satt igår och tittade på min grupp och på pappa när han red i sin grupp. Och Classe ville jobba såg jag, han gick jättefint i form när pappa red, och pappa har inte ens någon aning om hur man gör (min ridlärare frågade pappa vad vi gjort med honom). Men Classe blev sig själv senare när de började trava, och gick riktigt segt med pappa som han brukar göra. Och det kliade i fingrarna på mig, jag ville sitta upp och göra rätt. Gud vad jag ville rida. Många ryttare tycker det är mycket roligare att rida själv, men jag tycker att det roligaste är att rida i grupp med tränare. Jag älskar min grupp, men om jag har otur så kommer vi att slås ihop med gruppen innan oss, och jag tycker inte om dem. De är så snobbiga. "Hej, jag är MYCKET bättre än dig på att rida." Okej, alla är inte så men många. Å andra sidan, jag kan ha fel. Ridning är en snobbsport, och det är lätt att få fel intryck av folk när man ser dem rida. Ett bra exempel på det är Jennifer i min grupp. Innan hon och Cissi började i vår grupp så red hon i gruppen innan oss, och jag tyckte inte om henne alls för hon såg så snobbig ut. Men sen började jag prata med henne, och hon är jättegullig. Så egentligen ska man inte döma folk efter hur de ser ut på hästryggen, men det gör man iaf. Och jag känner en del i gruppen innan, och jag tycker inte om dem. Blä. Jag vill ha min grupp för mig själv!

Puss och kram!

Jaha

Jaha, det var inte riktigt så här jag hade tänkt spendera en lördagkväll, men det går väl det med. Jag och mamma ska åka in till sjukhuset, för jag har antagligen fått hjärnskakning. Klantskalle man kan vara då.

Oh ohh..

Tror jag kan ha råkat ragga upp en fransman... Men det var inte med flit! Och han var söt... ;)

Puss och kram!

Gymnasietankar

Det ska faktiskt bli kul att börja gymnasiet. Jag längtar lite, även om jag får panik vid tanken. Det ska bli kul att få lite nya kompisar som man är med dagligen. Inte för att jag inte tycker om dem jag har, tvärtom betyder de hur mycket som helst för mig, men det ska bli kul med förnyelse.

12 dagar kvar...

Puss och kram!

Well I was crazy about you then, and I am crazy about you now

Det finns vissa låtar som man kommer tillbaka till hela tiden.

Duncan Sheik - Half Life
Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg
Jack's Mannequin - Bruised
Jack's Mannequin - I'm Ready

ÄLSKA!

Måndag

Wiia, jag är glad. Sov över hos Katta i lördags, Sandra var där också. Och det var jätteroligt :D Sandra hade tagit med sig en videokamera, och det bestod i princip av asgarv alltihop. Men det var kul :) De hade lagat jättegod mat och vi såg på film och disuterade länge hur vi skulle sova :) Men det var roligt iaf.

Tidigare på dagen hade jag och Linéa, min medryttare, varit i stallet. Maria sa att om vi städade två spiltor fick vi låna Fighter och Flurry. Och det var jättekul. Trots en liten incident med Fighter så avlöpte det hela riktigt bra, Fighter var riktigt charmig. Jag har kommit fram till att jag tycker om hästar med personlighet, och det har Fighter definitivt. Om jag fick honom skulle jag inte bli ledsen, även om jag har Classe. Ja, jag inser själv att jag inte kommer få honom och att jag låter otroligt bortskämd, men drömma får man väl :) Ridskolan ska antagligen sälja honom till hösten =/ Vill inte!

Idag åkte jag och pappa till en körskola i stan så jag fick göra ett syntest, sen så postade vi ansökan om att få körkortstillstånd, sen när jag kom hem så hade jag fått min mp3 tillbaka:) Plus nya hörlurar. Så jag är glad :) Hoppas bara att laddarn fungerar. Det enda molnet på min himmel är att min bror verkar tro att mitt rum är ett vardagsrum som råkar ha min säng i det. Så han tar in sina kompisar hit för att de ska lyssna eller se något på min dator. OCh jag har inte speciellt städat på mitt rum, kläder ligger framme, skrivbordet är belamrat så jag vill inte att någon ska se det, framför allt inte hans kompisar. Skällde lite på honom idag, men jag tvivlar på att det gick fram.

Nu ska jag lägga mig och läsa och lyssna på min mp3 :D

Puss och kram!

10 Orsaker att hata dig

Kat: You know, you can't just buy me a guitar every time you mess up.
Patrick: I know, but there's also drums, bass, and maybe someday a tambourine.

Haha, älska den filmen. Så klockren :D

Wiia!

Herregud, den här veckan har börjat så bra :)

Måndag behöver jag inte återge, men den var bäst iaf :)

Igår gick jag och Cissi på bio och såg Simpsonsfilmen. Trots att det blev lite panik när hon sa kvart i niofilmen iställt för kvart över så gick det hela bra. Och den var riktigt bra, satt och skrattade en hel del.

Idag så åkte jag till Tumba för att se om biblioteket var öppet. Självfallet var det itne det, så jag får åka dit imorgon och lämna tillbaka böckerna. Sen så åkte pappa och jag till stallet, och vi pysslade om Classe. Sen red jag tillbaka till hagen, och det är ca 600-800 meter dit. Så jag är skitstolt, det är första gången som jag ridit ut själv på Classe. Jaja, kanske inte helt själv (pappa gick två meter framför) men iaf. Och det gick riktigt bra.

När vi kom hem så satte jag mig vid datorn och tittade lite på tv. Efter ett tag så loggade Raph, min kompis från Canada, in och vi tjatade en stund. Iaf, efter ett tag så bytte vi mobilnummer och address :D Jag var skitskraj när jag bad om det, men han hade tagit initiativet genom att fråga om jag hade mikrofon (vilket jag tyvärr inte har, önskelista... :D)Malin har sagt att jag ska få låna hennes starcard eller vad det nu heter så jag kan ringa. Typ skitläskigt, jag pratar jättedålig engelska. Jag kan skriva ganska bra, men jag har inte pratat på ett halvår så jag är lite rostig. Han kommer inte förstå ett skit när jag pratar, men men :P När jag fick numret ringde jag Malin som en tok, och tillslut svarade hon. Hennes syrra trodde jag hade fått en hundvalp på Malins reaktion, haha :P Men hon blev jätteglad, och bestämde att jag skulle ringa honom imorgon. Vi får se om det Malin ;) Du måste komma hem först, du är mitt stöd ju! Men vi får se när det blir, för jag är ganska säker på att det är ett när :)

Sen så träffade jag Katta och Henrik, vi gick och hyrde film. Och de mobbade mig, som vanligt :P Henrik konstaterade ett flertal gånger att jag är blond. Men jag fick tyst på honom när jag sa att eftersom det föds 1% mer killar än tjejer så har jag lättare att träffa en partner. ÄGD Henrik!

Nu ska jag gå och sova, Pusss och kram!