Prov imorgon

Haha, Matilda skriver dagen därpå igen. Är jag inte duktig?`
   Bio igår var kul. Filmen var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig, vi såg Se upp för dårarna. Vissa saker blev jag störd på, men i det stora hela var det bra. Däremot så satt det ett par bredvid mig som störde jättemycket, när de inte diskuterade filmen så satt de och hånglade. Kan de inte göra det någon annanstans? Eller möjligtvis ljudlöst? 
   När vi åkte rulltrappan ner för att möt mamma efter filmen så började några invandrare som åkte i motsatta rulltrappan flörta med Sandra. Jag kollade på dem bara när vi åkte förbi, men Sandra fortsatte. Och plötsligt ger hon dem en slängkyss? Whot?! De såg ut att vara runt 30.
   "Men Sandra!" sa jag, "vad gör du?!"
   "Vadå", svarar hon. "De gjorde så till mig."
   "Men iaf!"
   "Oroa dig inte, de såg inte.." :P Söta Sandra! 
   Efteråt så skulle mamma hämta oss, och jag behövde köpa ett lypsyl för mina läppar var uttorkade. Och mamma försökte köpa godis hela tiden, men jag sa nej :P Det måste ha sett kul ut på övervakningskamerorna. 
   
   Idag var Malin sjuk :( Trist. Det är tomt utan henne i skolan. Men positivt sett betydde det att jag fick vara med min lekkompis Ida idag :) Hon är söt. Hon förklarade krig mot Henrik idag. Han började säga en massa taskiga saker mot henne, och hon skrev "jag är en gris" på franska på hans mapp :) Det var kul. Men Johan översatte åt honom så han strök det =/ Sen så kastade jag mitt sudd på Henrik, men missade (han satt 1½ meter ifrån mig, pinsamt). Då tog han mitt sudd och la upp det på ett skåp där jag inte når :( Alla mobbar mig. 
   Och jag hade MVG på biologiprovet :D Superglad :D Hade inte ens pluggat mycket. Och jag hade MVG på so-provet och MVG- på religionsinlämningen, så nu hoppas jag att hon höjer mig. Visserligen tror jag inte att jag behöver det, men iaf. Det är kul att ha :) 

   Nej, nu måste jag tillbaka och plugga no. Har prov imorgon. vill inte!!!! Har inte pluggat alls typ, bara suttit vid datorn :) Hehe. 

   Puss och kram!
  

Kär

Jag har för övrigt blivit kär i Håkan Hellström. Han är det bästa som finns just nu. (Ja, Busted är petade :P Men de är fortfarande bra.) Jag kan inte ens försöka börja skriva upp alla låtar som är bra med honom, typ alla är jättebra :D Men bland de bästa är
Ramlar
Nu kan du få mig så lätt
Mitt Gullbergs kajs paradis
Brännö Serenad

Puss och kram :)

Bio :)

Hmm, känns som om jag har en enveckas blogg. Nåja, det är kul det med :)

   Förra tisdagen var jag med Malin och Ida. Det var jättekul :D Först gick jag och Ida hem till henne, och sen gick vi´och fikade med Malin på rönninge kaffestuga. Det var mys :) Men de mobbade mig för att jag inte dricker kaffe :P
   Efter fikat drog vi hem till Ida igen, och pratade, skrattade och buksjöng. Vi har för övrigt bestämt att vi ska flytta till London när vi gått ut gymnasiet. :D Vill!

   Sen så hände det inte så mycket mer spännande den helgen. Hanna kom och sov över på fredagen, hon hängde med till stallet också. Det var jättekul, hon satt och funderade en massa över saker som Classe gjorde som jag inte tänkt på :) Och Classe var inte den surgubbe som han brukade vara :)
   På lördagsmorgon hade jag morgonfodring, usch och fy. Och Hanna den elakingen ville inte följa med, så hon låg och sov istället. Men det gick bra, det är ganska mysigt att vara i stallet på morgonen. Efteråt åkte pappa ochg jag och köpte frukost :) Det är helt knäppt, många blir illamående på morgonen om de äter, jag blir illamående om jag inte äter på morgonen. Visserligen är det obehagligt i början, men man vänjer sig. 
   Sen hade Hanna och jag en favorit i repris och spelade Kung Fu Chaos :D Vi spelade det hela tiden för två somrar sen när hon bodde hos oss i två (?) veckor. Jag minns inte, men det var länge iaf. Det är ett helt sjukt roligt spel.

   Sen åkte jag, Hanna och pappa till Kungens Kurva. Han skulle köpa present till en gammal kompis som fyllde 50, och så passade vi på att byta grejer hos Hööks (så nu har jag massor med nya fina saker till Classe) och lämna av Hanna som bor nära där. 
   Sen gick jag ut på promenad med Katta på kvällen och pratade om saker. Hon käkade middag hemma hos mig också :) 
  
På måndagen var jag med Ida, den sötisen :) Vi gick hem till mig och lämnade grejer, sen så gick vi vidare till henne. Hon har världens mysigaste hus :) Vi tittade på bilder, lyssnade på musik och letade efter konserter. Och vi blev jättearga, för Mika kommer till Sverige, biljetterna kostade 155 kr och det fanns kvar, och den är snart. MEN, det var 18ÅRSGRÄNS! HATA ÅLDERSGRÄNSER! JÄTTEMYCKET. Iaf, vi blev jättesura och tyckte att om Malin följde med så kunde hon smajla mot vakterna :) Haha, undrar om det skulle gå.
¨
Igår gjorde jag inte så mycket. Gick på promenad med Sandra till Garnudden :) Det var kul. Och så fick jag reda på att Alexis har brytit handleden OCH fått den ur led =/ Aj. (Det är så typiskt, hans storebror Andreas hade fått axeln ur led i vintras. Alltid ska småsyskon göra samma saker, fast värre :P) Jag pratade med honom i telefon i ungefär en timme, det var kul :) Vi bestämde att vi ska gråta ihop på söndag, för det är synd om honom. Visserligen är det väl mer synd om honom än om mig, men folk skrattar åt mig :P Det är synd ;)

Idag ska jag, Sandra, Katta och Ulrika gå på bio :) se upp för dårarna. Och skolan betalar :D Det är så himla bra :D Bara för att vi ska recensera den sen till skoltidningen. Är man bäst eller är man bäst ;)

Puss och kram!

Det snöar...

...så nu ska jag gå och skjuta mig i benet. Jag som var jättelycklig över att det ÄNTLIGEN var vår och varmt. Kortvarig lycka, minst sagt. Och jag som hade tagit fram mina converse, ett av mina livs stora kärlekar. Nu får jag ju ta undan dem igen, och ta på mig vinterskor igen. BLÄ på denna vinter som aldrig vill försvinna.
.
Dagens ros till: Muntliga nationella som gick jättebra! "Klockrent MVG" sa Tamara.
Dagens ris till: Denna vinter som vägrar försvinna! SLUTA SNÖA!!!

Nej, nu går jag och skjuter mig i benet. Tack och hej.

Helg kom, helgen gick

Faktiskt, det känns som det. Det känns som om det var måndag för två dagar sen. Nåja.

Hoppningen gick jättebra förra veckan. Classe är ju kanonduktig på det, och han drog inte på så mycket som han brukar göra. Jag upptäckte yttertygeln.

På lördagen sov Tove över hos oss :D Det var jättekul. Först var vi i stallet och hjälpte till där, sen så red vi. Efter stallet åkte vi hem, bytte kläder och åkte vidare för att äta middag med släkten Låtsas (känns som om min släkt bara består av låtsas). Vi tittade på melodifestivalen, och rätt låt vann :D Heja the Ark!

Dagen därpå åkte jag och Tove med Carina och Andreas till stallet för att hjälpa Andreas när han skulle rida. Sen så skjutsade vi hem Tove och jag slappade resten av dagen.

I måndags så var jag med Malin och Ida. Vi typ flummade :) Jag och Sonja försökte beställa klipptid, men det gick inte så bra. Bättre lycka nästa gång. Sen var jag med Vivve på kvällen och såg på CSI. Äntligen gjorde de en uppföljare på ett program som gick för några veckor sen. Hoppas det fortsätter idag.

Sen har hela veckan gått åt till att plugga. Gymparedovisning i onsdags, soprov i onsdags, hemkunskapsinlämning i onsdags, biologiprov i torsdags och bildinlämning i fredags. Blä. Skönt att det är över.

Vi hade fortsättning på hoppning i fredags. Det var kul. Vi hade studs, dvs att man hoppar ett nytt hinder så fort man landar efter det andra. Det är inga galoppsprång mellan hindren alltså. Iaf, jag fick Classe i en jättefin kort galopp innan hindret, men så fort vi hoppade sådrog han på som sjutton. Så jag ville stanna när vi höjde, men Lotta (min ridlärare) sa att det skulle gå bättre om jag inte gav honom så mycket eftergift. Och det gick bättre, även om han fortfarande drog på en del.
Efter ridningen så hade vi gäster hemma. Vilket är en bra beskrivning på hela helgen, gäster. Och Mattias, som var hemma hos oss både lördag och söndag, fick thaisoppa två gånger. Men han tyckte det var gott, eller det sa han iaf. Han är snäll :)
I söndags iaf så var Mattias, Andreas och Alexis hemma hos oss. Det är typ världens längsta killar, iaf de senare två. Andreas är lika gammal som jag (8 dagar yngre) och är 195, Alexis är två år yngre och är 185 (!) Jag svär, han var lika lång som mig för två år sen. Blä... Han är ond också, han mobbar mig. Fy skäms. Å andra sidan, vem gör inte det?

Idag så hände inte så mycket i skolan. Jag hade provmåltid, och det gick ganska bra. Jag drog över 10 minuter på tiden, men det är sådant som händer. Hon verkade ganska impad iaf, åtminstone i början. Haha. Hoppas det går bra iaf. Jag serverade thaisoppa med kyckling och naanbröd till huvudrätt och pannkaka med yogurtfromage och konserverad frukt till efterrätt. Det blev jättegott, iaf om man frågar mig. Tycker jag borde betygsätta mig själv, hehe.

Puss och kram!

Helg igen :D

   Jag har blivit kär i Busted :D De är typ bäst. Fast det tycker jag ifs om många band. Det är bara att ta en kölapp, haha.

Men bästa låtarna är helt klart
Crash and Burn
Britney
Sleeping with the Light on
All the Way
Brown Eyed Girl
Year 3000

Men många andra låtar med de är också bra :)

   I söndags så var jag och Cissi i stallet och tittade på Linda Heed som visade upp sin nya topphäst. Det var ascoolt, de hoppade 145 eller 155, minns inte vilket.  Det var jättekul iaf att titta på, de var duktiga och hästen var cool, fast han fick spader varje gång vi applåderade.
   Det roligaste var iaf när Utta, som är ridlärare, vann en privatlektion. Det skämtades lite om att hon skulle hålla den för sig själv; "Nu kommer jag fram i trav". Haha. De är söta, människorna i stallet. Andreas, min kusin, tittade med mig och Cissi. Han tyckte att han också kunde hoppa 145. Jo men eller hur :P Han är söt, han är typ 10. Tror jag ;)

   Sen så har väl inte speciellt mycket hänt. Strul har löst sig, nytt strul har börjat. Woho. Men Malin och Ida är sötast iaf :) Gud vad jag älskar de tjejerna. 

   Igår var jag, Malin, Ida och Ulrika iväg till stallet på friluftsdag. Först så hjälpte vi till att fodra, sen så släppte vi ut pållarna och mockade till Classe och Elton. Ida och Ulrika var inte så impade av mockningen, Ida klagade typ hela tiden :D HAHA. Och de gjorde till Elton, som hade typ inget. Malin gjorde lite på Classe, sen orkade hon inget mer. Så jag fick mocak hela själv, stackars mig :P Men jag är van, så det gjorde inget. 
   Sen så hämtade vi in Classe och Elton. Först så tog vi ner Classe för jag skulle rida privat och lät Elton stå inne i boxen färdigborstad så det bara skulle vara för Malin att slänga på sadel och träns på honom. 
   När jag red för Carina så gick det skitbra. Han har aldrig gått så bra som han gjorde då. Classebasse är bäst. Vi red bara i en halvtimme, men jag lärde mig asmycket. 

Hörs sen, nu ska jag till stallet. Vi ska hoppa! Hjälp, typ. Classe blir ju så sablans pigg då. Önska mig lycka till!

  

Snart är det lördag igen

...Eller något sådant :P Kommer inte på någon roligare rubrik ;)


   I onsdags så ägde jag och Petra stan :) Vi härjade runt från bokaffär till bokaffär, och köpte några stycken. Så fort alla mina böcker som jag har beställt har kommit så ska jag rada upp alla böcker jag har köpt här.
   Iaf, efter stan så åkte vi hem till mig och stekte pannkakor. Mums filibabba. Sen så tittade vi på Fruits Basket, men jag somnade :P HAHA. Det var kul. 

   I torsdags så hände inget speciellt, åkte en sväng till stallet med pappa och Ronja. Men det höll på att rasa från ridhustaket så Classe blev asskraj, så vi sket i att rida. Vi släppte honom i ridhuset så at han fick springa iaf.

  I fredags så hoppade jag och Linéa Classe. Jäklar vilken fart hon hade på honom. De två funkar så himla bra ihop, det är så kul att se. Men det var knappt att jag vågade titta när de hoppade, för det gick så himla fort. När jag sen satt upp så tyckte jag att han svarade dåligt framåt när man inte hoppade, så jag smällde till honom ordentligt med spöt. Shit vad han lackade på mig, kickade bakåt rätt rejält. Tyckte väl att jag inte ska ta mig ton. Men jag blev bara arg på honom och talade om att det där ger han fan i, sen var vi överens om en fart.
   När vi skulle rida i grupp sen så gjorde jag, Jennifer och Cissi ett triangelbyte, Cissi tog Classe istället för Regent, Jennifer tog Manessa istället för Lucky och jag tog Lucky istället för Classe. Det var riktigt kul, Lucky var raka motsatsen till Classe på alla sätt och vis. Classe är sur, ovillig att samarbeta och ganska pigg. Lucky var mysig, gick jättefint i form nästan hela tiden och väldigt väldigt seg. Jag var överlycklig när jag lyckades få henne i ökad galopp över hela diagonalen. Men hon var rolig, jag tyckte om henne. Det är kul med omväxling, men när jag har ridit andra hästar så har jag blivit besviken, men det blev jag inte med Lucky. Men jag tycker fortfarande om min surgubbe :) 
   Efter ridningen så hade pappa köpt macka och varm choklad till mig. Jag tog mig och satte mig i ett hörn i stallet och åt det, för jag var jättetrött. Vem skulle inte ha varit det efter att ha skänklat Lucky i en timme? Men jag satt och pratade med Carro, Carro och Tove. Tova var där, har inte träffat henne på några veckor. Vi bestämde att vi ska gå på bio på måndag eller tisdag :)

   Idag så fick jag mamma att rida, heja mig :) Det gick jättebra, hon red Lucky i några varv i skritt. Classe fick vila eftersom han gick så mycket igår. Sen så var jag en stund med Katta hemma, och så har jag halvtittat på meoldifestivalen. Hade rätt ang. en låt iaf, är man bäst eller är man bäst? Haha.

Puss och kram