Back on track?

Vet att jag inte skrivit på hur länge som helst, har inte haft tid. Classe blev skadad, skolan lassade upp uppsatser och prov och så blev en Englandsresa gjord. Men jag har bestämt mig för en sak, imorgon åker jag till Kanarieöarna (<3) och när jag kommer hem ska jag ta tag i bloggen, ny design, mer bilder och oftare uppdateringar.

Ha en jättebra vecka så hörs vi när jag kommer hem!

Puss och kram

...

Min lampa är otroligt sne. Om man har svårt att sova, kan man titta på den.

En annan sak man kan göra, om man har svårt att sova, är att testa att ändra vanor. Man kan till exempel göra som Pippi Långstrump, och lägga sig i fel ände av sängen. Har somnat så en eller två gånger. Frågan är om inte jag ska prova det nu.

Eller så kan man blanda ihop de två grejerna, man lägger sig i fel ände och tittar på lampan.

Praktiska lösningar vid sömnbrist

Jag kan inte sova. Med lite panikkänsla ser jag hur klockan blir mer och mer, men John Blund har fortfarande inte kommit. Jag har provat allt: musik, titta på film. När klockan blir ett tar jag ett beslut. Jag går och ställer mig i duschen. Jag ska ändå duscha imorgon bitti, och eftersom jag inte kan sova nu så jag kan ändå ägna den tiden till något mer praktiskt. Så kan jag lägga till 45 minuter sömn imorgon bitti (nej, jag duschar inte 45 min, men jag är jätteseg på morgnarna. Behöver mycket pepptalk för att komma upp ur sängen, hämta allt som behövs och ställa mig i duschen).


Så, för att sammanfatta det här: om man ändå inte kan sova kan man ägna tiden till något man måste göra dagen därpå, som i mitt fall att duscha. För att få mer tips på vad man kan göra när man inte kan sova, häng kvar. Det lär nog komma fler om jag inte somnar snart.


Bondfilm med Vivve

I fredags åkte jag med Vivve till Kista för att se James Bond filmen. Först när vi kom dit dock ville Vivve gå lite i affärer, för hon skulle fixa det sista till sin maskeraddräkt. Efter det gick vi till Burger King och åt middag där. Och det var en jättesöt kille i kassan:) Han frågade om vi skulle stanna till halv nio, men Vivve tråkmånsen ville dra vid fem i halv :P Haha.

Bondfilmen var jättebra faktiskt :) Jag trodde inte jag skulle tycka det, har lite svårt att se Daniel Craig som något annat än den arkitekt som Lara Croft måste rädda hela tiden, men han klarade sig bra :P Tänkte faktiskt inte på det under hela filmen.

Efter filmen åkte vi hem till Vivve, och jag var tvungen att ringa och lugna orolig mamma ett flertal gånger. Hon gillar inte att jag är ute och åker kommunalt på nätterna. Men det hela gick bra :)

Nu ska jag nog klä på mig innan Sonja kommer. Ha det bra!