Pojkband

Jag och Denise har kommit fram till att de flesta pojkband spelar emopop. Låtarna handlar ju om att flickan de är kära i inte vill ha dem. Exempel på emopop är Westlife, McFly och Busted. Alltså kan man lyssna på dem utan att skämmas :)

Puss och kram!

Underbar helg, underbar måndag

Faktiskt, jag har haft en underbar helg.


Fredag spenderade jag med Denise på grönan, och det var hur roligt som helst trots att det regnade. Det sjuka var att det inte regnade när vi kom dit, men när vi stod i kön till första åket, Vilda Musen, så började det spöregna. OCh när vi stod och i kön för att åka sista åket, som också var Vilda Musen, så började det spöregna. It's a sign!

Och jag vågade åka Fritt Fall, woho :D Och det var inte så farligt som jag trott.


På kvällen sen så träffade jag Elin. Först gick vi till krysset och köpte godis (Marcuss försökte tigga pengar av henne, skäms!) sen gick vi hem till mig och såg på Kalle och Chokladfabriken (mig gilla!). När den var slut drog vi hem till henne och gjorde fransk manikyr.




På lördagen så åkte jag till stallet ganska sent, sen träffade jag Sandra :) Vi hade inte träffats på hela lovet, så det var kul. Vi låg i min säng och pratade och skrattade :)




På söndagen åkte jag och Cissi till stallet och tog hand om Classe. Hon har varit borta hela lovet så det var kul att få träffa henne igen. Hon har ridit ponnyer, haha! :P Hon tyckte Classe var stor :D


Efter stallet var jag med Malin en stund, hon är ond. Hon har fått för sig en massa saker, som att jag är kort och jag är kär. Inte då! :P


På kvällen så var jag med Elin en stund igen, för hon skulle åka till Sundsvall eller något sådant och vara borta en vecka, så vi träffades en stund på kvällen istället för idag som vi egentligen skulle ha gjort. Vi satt i hennes kök, ritade bilbingo och pratade. Men klockan ett drog jag hem, för hon skulle upp klockan åtta. Och det är ju så långt mellan oss också, säkert en sådär 20 meter. Så jag måste ju gå i tid så jag hinner hem innan det blir alltför sent.




Idag så hade jag och Denise filmkväll. Först gick vi till kolgrillen och käkade, sen drog vi till krysset och hyrde Linas Kvällsbok och köpte godis och cola :) Sen så drog vi hem till mig och såg på den, och den var faktiskt bra:) Hade inga höga förhoppningar, men Nisen sa att den var bra så jag litade på henne. Och jag skrattade en hel del, och pratade en del. Jag hoppas hon inte blev arg på mig bara, men jag pratar väldigt mycket när jag ser på film hemma :P

När den filmen var slut så skulle vi ha tittat på What a Girl Wants, men jag hittade inte den så vi började se på In Her Shoes istället. Men den blev kosntig efter 20 minuter, så vi satte på Fantomen på Operan istället. Och den är ju bäst, det visste jag sen tidigare men nu vet Nisen det också :) Och Gerard Butler är bland det bästa som finns! (L) Me gusta mucho! Jag ska gifta mig med honom. Jag tog upp det med Denise, men jag ska ju gifta mig med Fred & George också, så jag får se hur jag löser det. Det får bli ett månggifte iaf. Men Denise skulle också gifta sig med fyra, så det blir bra. Vi ska starta ett feministiskt styre där kvinnor får gifta sig med så många de vill. Yummey!


När FPO var slut, så hittade Denise What a Girl Wants i min bokhylla. Pinsamt.

Och kom ihåg, "And you know what? in the future you can do your runking by your self!"

Puss och kram!

Ni betyder

Sonja Sandström, Viveca Mollin, Hanna Hermans, Katta Edbom, Sandra Axelsson, Ida Holmlund, Malin Pettersson, Denise Linderoth, Linnéa Björkdahl, Cecilia Ritzen

Ni betyder mest flickor!


Över

Det är slut nu. Harry Potter är slut. Vad ska jag göra nu?

Jag är sur på JK Rowling över hur saker och ting blev.

Filosofi

Att drömma är bra, att få sina drömmar att slå in är ännu bättre.

Och jag hoppas våra drömmar slår in

Glad

Du gör mig så sjukt glad, utan att egentligen göra något.

Jag hoppas, hoppas på att du kan komma hit nästa sommar! Det vore helt sjukt roligt :D

Arvinge i kusinlandet

Jag har fått en arvinge. Och om det här hade varit en fantasybok så skulle det betyda att jag hade ett rike och utsett en tronföljare. Tyvärr är inte mitt liv en fantasybok, men en efterföljare har blivit utsedd destomindre. Matilda har fått en tjejkusin.

För alla er som inte vet det, jag har nu 10 kusiner, varav åtta umgås jag med regelbundet (två har jag bara träffat två gånger i mitt liv). Med mig och Marcus blir det 10 kusiner på mammas sida. Och jag är den enda tjejen. Eller, har varit tills nu. Gång på gång på gång så fick vi killar. Och efter ett tag så insåg jag att för min del så var det bättre så, för jag blev ganska bortskämd som enda tjej ;) Men eftersom jag nu fyller 16 och är snart vuxen så är det väl lika bra att jag får en efterträdare. Så nu får väl jag vänja mig vid ytterligare ett spädbarn, men den här kommer att få jättemycket uppmärksamhet och jag hamnar ännu mer i skuggan. Å andra sidan, den här familjen träffar vi knappt. Så på sätt och vis kommer det för min del att kännas som om jag fortfarande är enda tjejen, eftersom enda gången vi träffas är på påsk och födelsedagar, och då är det morfars & maggies födelsedagar.

Så ja, det känns lite konstigt att äntligen ha fått en tjejkusin. Men som mamma sa, statistiskt sett måste det vara en tjej den här gången, även om jag hävdade bestämt att statistiskt sett så var det 50% chans att det blev en tjej eftersom varje barn är en egen individ.

Det enda som jag tycker är tråkigt är att jag är den enda i min ålder i släkten. Jag är den äldsta kusinen på båda sidorna. Min äldsta kusin är 4 år yngre än mig, och han umgås Marcus med. Min yngsta kusin är 16 år yngre än mig. Släkten hos mormor har svårt att inse att jag blivit stor, och deras barn är 7,10,13 och 15 år yngre än mig. Woho. Släkt är ingen rolig sak.

Puss och kram!

Harry Potter och Fenixordern

Nu har jag, Ida, Malin och lillebror varit och sett på HP5. Och den var faktiskt bra, det hade jag verkligen inte väntat mig. Men jag tycker faktiskt att de har lyckats göra filmen bra. Även om de utelämnade en hel del så tycker jag att det var lätt att hänga med, det gick inte SÅFORTSOMJAGHADEVÄNTATMIG utan det var ganska lagom. Och jag håller nog med regissören, det är bättre att göra filmen lite kortare och inte ta med allt istället för att ta med så mycket som möjligt och tränga in det på 3 timmar.

Och Ida är så söt, hennes stora livsbekymmer består av att hon inte kan välja mellan Ron och Danny i McFly :) Okej, det kanske inte är hennes stora livsbekymmer, men iaf :) Men jag tror att hon löser det, även om jag hejar på Ron ;)

Så allt i allt, Harry Potter och Fenixordern är en film som man ska se om man tycker om böckerna och vill ha spänning och skratt. Bland de skönaste kommentarerna som jag kommer ihåg har Hermione: "Ditt känsloiv får plats på en tesked". Minns inte exakt vad hon sa, men det var ungefär det som var
poängen :P


En sak som jag itne blir klok på dock är: på engelska är bok 5 766 sidor lång, på svenska 1001 sidor. Okej att det är olika format och storlek på böckerna, men vartifrån kommer de 250 extra sidorna? Kanske borde läsa boken på svenska ifs.. :P Har bara läst bok 5 & 6 på engelska :)

Puss och kram!

Skäms!

Det är tråkigt, alla som har en blogg bloggar knappt någonsin. De bloggar jättemycket ett tag, men sen så dör de (inte bokstavligt talat). Och vad ska jag sitta och läsa då? Visserligen ska jag kanske inte vara den som klagar, så vitt jag vet så är det bara Hanna som läser min blogg (och kanske är det lika bra?) men ändå :) lite måste man få klaga ;)
Så de som läser och känner sig träffade, börja blogga igen så jag får något att läsa :)

Idag är det Harry Potter premiär, men jag har inga höga tankar om filmen. Som Ida (?) påpekade, det är den kortaste filmen men längsta boken. Allt kommer gå SÅHÄRFORTOCHSENÄRDET slut. Men men :)

Och matilda har funnit kärleken igen, i The All-American Rejects :) Me gusta mucho!

Puss och kram!

Skäms!

Det är tråkigt, alla som har en blogg bloggar knappt någonsin. De bloggar jättemycket ett tag, men sen så dör de (inte bokstavligt talat). Och vad ska jag sitta och läsa då? Visserligen ska jag kanske inte vara den som klagar, så vitt jag vet så är det bara Hanna som läser min blogg (och kanske är det lika bra?) men ändå :) lite måste man få klaga ;)
Så de som läser och känner sig träffade, börja blogga igen så jag får något att läsa :)

Idag är det Harry Potter premiär, men jag har inga höga tankar om filmen. Som Ida (?) påpekade, det är den kortaste filmen men längsta boken. Allt kommer gå SÅHÄRFORTOCHSENÄRDET slut. Men men :)

Och matilda har funnit kärleken igen, i The All-American Rejects :) Me gusta mucho!

Pus och kram!

Jösses

Jösses vilken flum dag.

   Skulle träffa Hanna i Kungens Kurva efter tio. Tio över tio ringer hon, och då har mamma fortfarande inte gått upp. Men jag stressar på henne, och så tillslut så kom vi iväg. Jag köpte en jättesöt tröja på HM men hittade inte den som jag var ute efter. 
    Sen efter så gick jag och Hanna till Kappahl (men ingen av oss förstod varför) och sen så gick vi till Citygross för vi skulle träffa mamma där sen. Efter mycket om och men fick vi ut henne ur affären, men då blev hon påhoppad av några kreditkortsförsäljare (allt som allt så var de runt fyra stycken). Den som pratade med mamma fick henne iaf intresserad för hon gick med honom för att skriva på några papper. En annan hade börjat prata med Hanna, men eftersom hon bara är 18 så är hon för ung. Hanna går tillbaka till mig och två stycken av försäljarna (den ena har batmanglasögon på sig, den andra en batmanmask) kommer fram till oss. Han med glasögonen frågar oss vem som är läskigast och Hanna svarar att han har porrigast glasögon. Men då säger hans kompis att han är läskigast, och vi håller snällt med. Då så säger han med glasögonen att jag ska prova hans glasögon och ger mig dem, så jag provar. De tycker jag ser tuff ut (?) och så säger batmanmaskkillen att jag ska prova hans mask. Batmanglasögonen säger att jag kommer att se för läskig ut då :P Men jag provade och tog av mig de också :P Antagligen blev jag jätteröd i ansiktet också, för det brukar jag bli.
   Iaf, deras kompis som först pratat med hanna kom fram till oss och frågade hur gamla vi var. Hanna svarade att hon var 18 och jag sa att jag var 16 (Jaja, det är bara en månad kvar nu). Han sa något i stil med att "tjejer är så unga nuförtiden". Mamma sa åt oss att gå och vänta vid McDonalds så vi började gå. Han som konstaterat att tjejer är unga sa det till sina kompisar och mamma, och hade ögonkontakt med mig och hanna och höll upp handen bredvid munnen och viskade till oss "och söta också". Naw :)
   Sen när vi satt på mcdonalds och åt, så kom två ur personalen på mcdonalds ut och tog ner en massa ballonger. En gick ju såklart sönder, och han med glasögonen kom springandes och frågade om någon sköt. Jag satt och småskrattade lite, och när han gick så frågade mamma "stöter han på dig?" Hoppas inte det, han såg ut att vara 25-30 :P Men den andra... ;) Hahha.

   När jag kom till stallet sen så berättade Linéa att de hade flyttat hästarna men att man skulle se dem om man längs med vägen. så vi börjar gå. Och går, och går. Och de var en bit bort. Och Classe hade ingen lust att gå med oss kan man lugnt säga. Det var första gången som jag hörde honom gnägga idag, han var lite orolig. Och på vägen tillbaka till hagen sen så var en sten som alltid funnits där väldigt läskig. Och en bänk. Och en brevlåda. Tönt! 
   Klantskallen har ju trampat på en katt och blivit riven, så han ska stå några dagar. så jag och Linéa schamponerade honom, men vi ångrade oss snabbt för schampoot försvann aldrig =/ Men tillslut så såg vi att det var ingrott svett som vi trodde var schampoo, så tillslut gav vi upp. classe tröttnade innan oss dock, men jag talade om för honom att eftersom han går ihop med en massa brudar så måste han vara fin, för tjejer tänder inte på ofräscha, svettiga killar. Men jag tror inte att det har någon effekt, classe vet knappt vad som är skillnaden mellan tjejer och killar. :P

nu ska jag städa. Jag vill inte! Jag vill sova!
Och jag ska träffa sonja imorgon :D <3

Puss och kram


...

Du måste förstå varför jag blir arg...


Ångest och kval

Jag har problem. Jag håller på att läsa en bok av Stephen King, Talismanen, som jag tycker är jättetråkig. Eller, kanske inte jättetråkig, men den är den sämsta av hans böcker som jag har läst (har ifs bara läst två, men iaf :P). Men jag har redan läst 250 sidor, så jag har bara 600 kvar :P Åh, jag vet inte. Jag borde lägga ner den ohch börja på en ny, men jag vill inte. Gud vad jobbigt.

Oh ja, jag har verkligen problem ;) Dagens i-landsproblem, helt klart.

Puss och kram!

Goldwave

Goldwave gör en glad :) Om man pitchar en massa låtar som man tycker om så blir de ännu roligare :D Och inget slår lite smurfröster ;)

PS. Jag har kommit på att jag har blivit expert på enradsinlägg :) Haha.

Puss och kram!

Lillebror <3

125972-1

Ingen är lika bra som du! <3

Alvedon

Ibland undrar jag om inte jag behöver er mer än ni behöver mig...





Ibland vet jag


Dagens skönaste citat

"Jag har ett lugnande som kan söva en älg på 200 m" - Lasse
"Ja, men vi har inte så många älgar på rättspsyk" - Mamma

"Och så har vi porrkungen på vår sida också" - Marcus

different, but still the same

Och du verkar ha glömt bort, vad ordet förändring betyder

Sötaste

"Slalom, baby!"
                      -Sebastian, 5 år


Gymnasie

Wiia! Jag kom in!! SPIT07, here I come! :D

Sommarlov

Nu vill jag verkligen ha sommarlov! Att få sova på dagarna, slappa, läsa en massa böcker, sitta inne och titta på film när det regnar, åka ut till stallet och rida på Classe och känna att jag inte behöver stressa, ringa en kompis och dra till stan om jag får lust till det, åka och bada och allt annat som hör sommarlovet till. Jag vill INTE gå upp klockan sex, halv sju varje dag för att vara på jobbet klockan halv åtta, jobba till halv tre och sen gå hem och vara på tok för trött för att orka vara med någon eller göra något, så det slutar med att jag sitter vid datorn och lyssnar på musik. Även om jobbet är jättekul så känner jag nu att jag vill ta igen mig, och vara nervös inför gymnasiestarten i höst.

Puss och kram!

I want a lover I don't have to love


I want a lover I don't have to love
I want a boy who's so drunk he doesn't talk
Where's the kid with the chemicals?
I've got a hunger and I can't seem to get full
I need some meaning I can memorize
The kind I have always seems to slip my mind

You write such pretty words
But life's no storybook
Love's an excuse to get hurt
And to hurt.
Do you like to hurt?
I do, I do

Then hurt me...


My Saviour, My Secret

You're no the one I thought you'd be
A twofaced person is what I'll see
Did you change with time, what's wrong with you?
My roots have left the ground beneath
Sold my belongings took back my keys
What I left behind is gone

And tonight the skies are in disguise
I don't cry wolf, just try to get by

Is it only water in your veins?
your spineless behaviour drove me insane
Said you had to leave to achieve
Sunny days are in the air
Still winter winds blow in my hair